Circuit MADEIRA – PAȘTE 2021 DE FESTIVALUL FLORILOR - Portugalia
7 nopti/8 zile - 1990 €
Hotel:
Circuit MADEIRA – PAȘTE 2021 DE FESTIVALUL FLORILOR
Madeira, Portugalia
Transport: Avion
Cazare: 7 nopti/8 zile
Pret: Incepand de la 1990 euro / persoana
Tip oferta: Circuite

Inclus in pachet:
 • 7 nopti cazare cu mic dejun si o singura cina pe 02.05.2021, la Hotel MELIA MADEIRA MARE 5*
 • Zbor Compania LUFTHANSA Bucuresti – Munchen – Funchal si retur
 • Taxele de aeroport
 • Transferul apt-htl-apt in Funchal
 • BONUS! Turul panoramic al capitalei insulei Funchal cu asistenta in limba romana
 • Degustarea vinului de Madeira
 • Vizita la Gradina Botanica din Funchal in timpul turului de oras cu intrare inclusa
 • Vizita la Fabrica de Broderie traditionala locala
 • Asistenta turistica in limba romana pe durata programului turistic
 • BONUS asigurarea storno si medicala pentru orice varsta TRAVEL PROTECTION, inclusiv Protectie COVID 19!
 • BONUS! Transfer intern la/de la Otopeni la cerere numai in momentul efectuarii rezervarii

Nu este inclus in pachet:
 • Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, alte servicii in afara celor mentionate in program
 • Bacsisuri pentru sofer si pentru transportul bagajelor
 • Suplimentele mentionate la hotelul de 5 stele
 • Eventuale taxe locale, ce se achita direct de catre turist la receptia hotelului

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/globe365/public_html/wp-content/themes/freespirit/functions.php on line 4339
Loading...

Circuit MADEIRA – PAȘTE 2021 DE FESTIVALUL FLORILOR

 •  
 •  
 •  
 •   

Informații utile specifice călătoriilor în Portugalia – Insula Madeira
• Portugalia este situată în partea de Sud-Vest a Europei, în Peninsula Iberica și face parte din Comunitatea Europeaă, iar Insula Madeira se situează în Oceanul Atlantic. Insula face parte dintr-un grup de 5 insule portugheze – Ilhas Selvagens (Insulele Salbatice), dintre care 2 locuite (Madeira si Porto Santo) și 3 nelocuite, la o distanta de 700 km de coasta Africii si este dominata de masivul muntos a carui inaltime maxima este 1862m în varful Pico Ruivo ;
• Climatul este bland cu temperaturi medii anuale intre 20 grade Celsius iarna si 25 grade Celsius vara.
• Clima subtropicala este favorabila culturilor de vita de vie din care se produce renumitul vin licoros de Madeira, trestie de zahar, bananieri, portocali, lamai.
• Nu ezitati sa gustati deliciile bucatariei madeirene si mai ales minunatele produse traditionale de patiserie.
Retete specifice insulei sunt : Filete Espada (peste spada file), Espetada (carne de vita la grill), Bife de Atum (ton cu porumb prajit), Carne Vinho e Alhos (carne de porc sos de vin si usturoi), Poncha (bautura traditionala din suc de lamaie, miere si alcool din trestie de zahar).
• Este recomandata servirea micului dejun la hotel, iar a pranzului si a cinei in afara acestuia. Preturile sunt avantajoase si accesibile la restaurantele locale, cu cele mai proaspete fructe de mare si carne gustoasa gatita pe tepuse imense, la gratare speciale, insotite de vin local.
• Puteti folosi pentru efectuarea platilor, atat numerar euro, cat si plata cu card.
• Este indicat sa aveti la dispozitie palarii de soare, ochelari si incaltaminte usoara si inchisa, dar si o umbrela si o pelerina de ploaie.

Descriere
• Hotel 5 stele foarte bun din lanțul international Melia situat in Funchal- capitala Insulei Madeira!
• Bonus! O cina bufet la hotel!
• Bonus! Turul panoramic al capitalei insulei Madeira- Funchal, cu degustarea renumitului vin local de Madeira, vizita la fabrica de broderie traditionala locala si vizita la Gradina Botanica!
• Zbor Compania LUFTHANSA Bucuresti-Munchen – Funchal-retur
• Taxele de aeroport incluse in pret
• 1 bagaj de 23 kg de cala si 1 bagaj de 8 kg de cabina, in dimensiuni standard, incluse in preț
• Bonus! Asigurare Medicala si STORNO Travel Protection + Protectie Covid 19, indiferent de varsta
• Bonus! Transfer intern de grup din diverse orașe ale țării

Itinerar

Ziua 1

Bucuresti – Munchen – Funchal/Madeira - 01.05.2021

Întâlnire pe Aeroportul București-Otopeni Henri Coandă la ora 03:00 cu însoțitorul de grup și îmbarcare pe cursa LH1655 cu decolare la ora 06:10 spre Munchen. Aterizare în Munchen la ora locală 07:20, trecere prin zona de tranzit și îmbarcare pe cursa LH1790 cu decolare la ora 08:50 spre Funchal/Madeira. Aterizare la ora locală 12:10.

Transfer și cazare la hotel de 5*. Timp liber pentru odihnă și întâlnire cu însoțitorul de grup pentru înscriere la excursiile opționale locale și plimbare în centrul orașului Funchal pentru a intra în atmosfera Festivalului Florilor (transportul nu este inclus). Vacanța a început!

Ziua 2

Madeira – Tur Funchal, vizita la Gradina Botanica-Fabrica de broderie - 02.05.2021

Se servește micul dejun. Turul orașului Funchal (inclus) începe cu Piața „Mercado dos Lavradores”, faimoasă pentru atmosfera plină de culoare, unde fermierii vin cu mărfuri diverse din cele mai îndepărtate regiuni ale Insulei Madeira: fructe, legume, peste și o bogăție imensă de flori exotice. Se face o oprire la un atelier de broderie tradițională.
Turul se încheie la Crama Oliveiras, locul magic și răcoros unde s-a scris istoria vinului de Madeira. Aici puteți degusta soiuri din renumitul vin ce poartă denumirea insulei, faimos în întreaga lume. Turul se încheie cu vizita la minunata și unica Grădină Botanică din Funchal (intrare inclusă)
Este ziua începerii Festivalului Florilor 2020 și vă puteți petrece seara în centrul orașului Funchal (transport opțional public).
Cazare la hotel de 5* și cină inclusă la restaurantul hotelului cu ocazia Paștelui Ortodox.

Ziua 3

Madeira – Excursie opțională: Turul de VEST al Insulei Madeira și participare opțională la tradiționala Paradă Trapalhao - 03.05.2021

Mic dejun. Zi liberă pentru plimbare și odihnă. Opțional, vă oferim varianta participării la turul zonei de vest a insulei (8h), tur ce vă oferă oportunitatea de a vizita peisajele spectaculoase pentru care Madeira este renumită: satul pitoresc Camara de Lobos, redat în picturile sale de către Sir Winston Churchill, podgoriile renumite și Cabo Girao, stânca cea mai înaltă față de nivelul mării din Europa.

Turul continuă către Sao Vicente prin Encumenada, pe coasta de Nord a insulei, unde natura oferă o panoramă superbă asupra Oceanului Atlantic. Prânz inclus (trei feluri de mâncare) în Porto Moniz, apoi excursia continuă către platoul magnific Paul da Serra, la o altitudine de 1600 m față de nivelul mării. Apoi se coboară către Ponta do Sol, spre coasta sudică și satul pescăresc Ribeira Brava.
Cazare la hotel 5*.

Ziua 4

Madeira – Opțional, Seară tradițională cu cină și spectacol folcloric - 04.05.2021

Se ia micul dejun. O zi liberă pentru plimbare și odihnă.

Seara, vă oferim opțional, o cină cu program folcloric, la un restaurant tipic, unde felul principal este Espetada– vită condimentată la proțap și unde puteți degusta deliciile bucătăriei portugheze și insulare, stropite din plin cu vin tradițional. Un grup folcloric local vă invită să învățați pașii dansurilor tradiționale.
Cazare la hotel 5*.

Ziua 5

Madeira – Excursie opțională: Turul de EST al Insulei Madeira - 05.05.2021

Începem cu micul dejun. Este o zi liberă pentru plimbare și odihnă. Opțional, vă oferim posibilitatea explorării zonei de est a insulei pentru o zi (8h).
Excursia începe cu munții din centrul insulei și vârful Pico do Arieiro, al treilea vârf ca înălțime, ce oferă o panoramă superbă.
Urmează apoi Ribeiro Frio, unde se vizitează crescătoria de păstrăvi, satul Santana faimos pt casele sale tradiționale. Aici se vizitează podgoria Quinta do Furao și se servește prânzul (trei feluri de mâncare). Excursia se continuă către Porto da Cruz, Portela și satul Machico, prima capitală a insulei, locul debarcării primilor navigatori portughezi în 1419.
Cazare la hotel 5*.

Ziua 6

Madeira – Excursie opțională: Comorile Madeirei – Valea Măicuțelor - 06.05.2021

Mic dejun. Zi liberă pentru plimbare și odihnă. Opțional, vă propunem excursia Comorile Madeirei și Valea Măicuțelor (4h). Admirați orașul Funchal de la înălțime, din telecabina cu plecare din Monte. Aici se vizitează Biserica unde își doarme somnul cel de veci din 1922 ultimul împărat austro-ungar. Nu ratați coborârea cu săniile de lemn, unul din mijloacele de transport tradiționale ale insulei.
Turul continuă cu Eira do Serrado, de unde aveți o panoramă spectaculoasă către Valea Măicuțelor, un sat mic, situat într-un crater abrupt, nu departe de cel mai înalt vârf din Madeira. Înainte de întoarcerea în Funchal, degustați băutura specifică zonei-Ginja.
Cazare la hotel 5*.

Ziua 7

Madeira – Festivalul Florilor - 07.05.2021

Mic dejun. O zi de odihnă pentru activități individuale. Opțional, dacă vremea permite, se poate face o croazieră pe apele Atlanticului.

Seara, puteți participa, opțional, la petrecerile organizate cu ocazia Festivalului Florilor.
Cazare la hotel 5*.

Ziua 8

Funchal/Madeira – Munchen – București - 08.05.2021

Mic dejun. Predarea camerelor și transfer la aeroportul din Funchal pentru îmbarcare pe cursa LH1791 cu decolare la ora locală 13:00. Aterizare la Munchen la ora 18:05, trecere prin zona de tranzit a aeroportului și îmbarcare pe cursa LH1654 cu decolare la ora locală 21:45 spre București.

Ziua 9

Munchen - Bucuresti - 09.05.2021

Aterizare la București la ora locală 00:45.

Observatii

Excursii optionale – preturi informative
• Seara Traditionala in Insula Madeira – durata 3h. Tariful informativ (include transferul, cina si programul
artistic traditional): 45 €/adult si 25 €/copil 5-11.99 ani, pentru min.20 platitori adulti.
• Turul de Vest al Insulei Madeira – durata 1 zi (8h). Tariful include transport, ghid insotitor, masa de pranz:
60 €/persoana pentru min.20 platitori.
• Turul de Est al Insulei Madeira – durata 1 zi (8h). Tariful include transport, ghid insotitor, masa de pranz: 60
€/persoana pentru min.20 platitori.
• Comorile Madeirei-Monte si Valea Maicutelor cu degustare de ginja – durata 4h. Tariful include transport,
ghid insotitor si degustare: 55 €/persoana pentru min.20 platitori.

 • SUPLIMENT DEMIPENSIUNE 6 CINE FARA BAUTURI INCLUSE (+390 EUR)

Conditii de realizare a grupului
GRUP MINIM 25 PERSOANE. Pentru un grup de minimum 20-24 persoane se percepe un supliment de 30
€/persoana. Pentru un grup mai mic de 20 pax, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.
Recalcularea pretului se va face cel mai tarziu cu 16 zile inaintea plecarii. De asemenea, in cazul unui grup
mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si
cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat, pot fi
la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de
decomandare.
ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din
momentul inscrierii si confirmarii rezervarii.Nu ne asumam eventualele servicii speciale ce nu pot fi oferite de
terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

Detalii zbor
Dus LH 1655 01-05-2021 Bucuresti Otopeni 06:10 Munich 07:20 02:10
Dus LH 1790 01-05-2021 Munich 08:50 Funchal 12:10 04:20
Intors LH 1791 08-05-2021 Funchal 13:00 Munich 18:05 04:05
Intors LH 1654 08-05-2021 Munich 21:45 Bucuresti Otopeni 00:45 02:00

Descriere Hotel
• Hotel MELIA MADEIRA MARE RESORT AND SPA 5* www.meliamadeira.com sau similar

Informatii Utile
• Trebuie sa va prezentati la aeroport la intalnirea cu reprezentant/insotitor de grup, cu 3 ore inainte de ora anuntata a decolarii avionului! Prezentarea biletului de avion la imbarcare este obligatorie! Bagajele permise pentru calatorie – bagaj de cala 23 kg si max.8 kg bagaj de mana pentru fiecare pasager.
• Corectitudinea numelor si a datelor personale ale calatorilor, intra in responsabilitatea agentiei intermediare/a agentului care a efectuat inscrierea, orice modificare se taxeaza cu 25€/modificare/rezervare;
• Camerele sunt distribuite de receptie, iar cazarea in prima zi si predarea in ultima zi se va face in functie de politica orara a fiecarui hotel si in functie de disponibilitatile de moment (in general cazarea se face dupa ora 14:00, iar predarea camerei pana in ora 12:00);
• Exista hoteluri unde copilul pana la 12 ani este acceptat sa doarma in pat cu parintii si astfel are gratuitate la cazare sau o reducere foarte mare
• Tipul de camera se solicita de la inscriere. Atentie! Patul dublu (matrimonial) poate fi in unele hoteluri format din doua paturi de o persoana alipite. Al treilea pat poate fi in functie de dotarea fiecarui hotel: pat de o persoana, pat pliant sau o canapea.
• Unii hotelierii solicita garantii si plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera (ex.mini bar/frigider, seif, aer conditionat) daca nu este mentionat altfel. Recomandam turistilor, ca in momentul cazarii in hotel, sa solicite la receptie detalii despre aceste costuri suplimentare; la unele hotelurile de 4 si 5 stele se solicita garantie numerar sau card, ce se restituie/deblocheaza la predarea camerei. Aceste sume se blocheaza pentru garantarea platii facilitatilor hotelului ;
• Toate unitatile de cazare,precum si mijloacele de transport sunt clasificate de catre organismele abilitate ale tarilor de destinatie, conform procedurilor interne si normativelor locale, care difera de la o tara la alta;
• Tinuta decenta este obligatorie pentru orice cina servita la unul din restaurantele hotelului. Domnii au acces cu pantalon lung si incaltaminte inchisa (nu in pantalon scurt si papuci sau sandale), iar doamnele in tinuta decenta.
• Important! Pe destinatiile externe, mesele festive oferite cu ocazia unor evenimente sau sarbatori (Paste, Craciun, Revelion) sunt diferite fata de cele traditionale romanesti, atat ca meniu, cat si ca durata si divertisment.
• Atentie! In situatia continuarii epidemiei de COVID 19, pot intervenii modificari ale conditiilor de calatorie, in sensul schimbarii datei de plecare sau a unor conditii strict administrative locale in tara sau la destinatie, conditii impuse independent de vointa organizatorului programului turistic. Servicii ghid/ conducator de grup
Cocktail Holidays asigura un conducator de grup pe perioada circuitului, vorbitor de limba romana. El va supraveghea ca toate serviciile sa fie conforme cu programul prezentat la inscriere. In cazul in care exista elemente neconforme fata de programul cumparat, conducatorul de grup trebuie sa depuna toate eforturile pentru a remedia problemele la fata locului.

Mijloace de transport
ATENTIE! Biletele de avion sunt nerambursabile si nu permit modificari dupa emiterea lor.
In cazul pachetelor de servicii care cuprind si transportul cu avionul (zbor regulat sau zbor charter), agentia de turism organizatoare nu este raspunzatoare de eventualele modificari ale orelor de plecare si de sosire. Daca transportatorul este vinovat de aceste decalaje va acorda asistenta turistilor conform Regulamentului EC 261 din
2004 al Parlamentului European. Prima zi si ultima zi din sejur sunt destinate deplasarii catre/de la destinatie.
Orele de plecare si sosire sunt informative, ele pot fi modificate de transportator cu un aviz prealabil, iar agentia organizatoare nu poate fi trasa la raspundere pentru eventualele modificari.
Asezarea in microbuz/autocar la destinatie se face de catre insotitiorul de grup, pe baza listei cu ordinea inscrierii la program, incepand cu randul 2 de scaune din mijlocul de transport. Pentru siguranta pasagerilor pe perioada excursiei, primul rand de scaune este rezervat insotitorului de grup si ghidului local.

Modalitate plata si penalizari
In cazul pachetelor din oferta generala – OG, plata se va face dupa cum urmeaza:
– 20% – se plateste imediat dupa confirmarea serviciilor si emiterea facturii;
– 40% – se plateste cu 60 de zile inaintea datei de plecare;
– 40% – se plateste cu 30 de zile inaintea datei de plecare
In cazul rezervarilor last minute – LM, confirmarea serviciilor se va face doar in baza platii integrale a serviciilor;
In cazul rezervarilor cu alte tipuri de reduceri se aplica modalitatea de plata din oferta generala
Plata se poate face in lei sau in valuta la cursul de schimb anuntat de Exim Bank din ziua platii.
Penalizarile care se aplica in cazul in care turistul renunta la pachetul de servicii sunt urmatoarele:
– 20% din pretul final – renuntarea se face incepand de la confirmarea serviciilor pana cel putin cu 60zile inainte
de inceperea sejururlui;
– 50% din pretul final – renuntarea se face in intervalul 59zile – 31zile inainte de data inceperii sejurului;
– 80% din pretul final – renuntarea se face in intervalul 30zile – 15zile inainte de data inceperii sejurului;
– 100% din pretul final – renuntarea se face cu mai putin de 14 zile inainte de plecare in sejur sau neprezentare;
Eventuale evolutii ale pretului
Preturile agreate la incheierea contractului pot sa creasca sau sa scada in functie de anumiti factori obiectivi.
Cresterile de pret sunt influentate de cresteri ale cursului de schimb, cresteri ale pretului petrolului, cresterea
taxelor de survol, etc. In cazul unei cresteri de pret mai mare de 8%, clientul poate rezilia contractul fara a plati penalizari de retragere.
Scaderile de pret pot fi datorate unor promotii facute de partenerii externi sau de catre agentia organizatoare.
Aceste reduceri sunt limitate pentru o anumita perioada timp si pentru un anumit numar de locuri. Promotia poate fi intrerupta inainte de terminarea perioadei de valabilitate fara obligatia din partea organizatorului de a anunta
epuizarea locurilor puse in vanzare.
In acelasi timp agentia organizatoare nu are obligatia de a reduce pretul conform promotiei, pentru clientii care au achizitionat anterior acelasi pachet, dar la un pret mai mare.