Povestea Globe 365 a pornit de la dorința noastră

Povestea Globe 365 a pornit de la dorința noastră – a doi pasionați călători, cu o experiență îndelungată pe piața de turism – de a vedea toată lumea și de a insufla cât mai multor oameni pasiunea noastră pentru colindat și pentru experiențe unice.

Încă de la început, prin agenția travel boutique Globe 365 ne-am propus să le arătăm clienților noștri cum pot să își facă viața mai frumoasă călătorind, să îi inspirăm, să le fim aproape.

Acceptă invitația Globe 365 de a-ți transforma visurile în realitate, oferindu-ți o experiență de călătorie unică și lipsită de griji, pe tot mapamondul!

 

Cu o prezență de 15 ani pe piață, ne bucurăm că ne-am dezvoltat păstrând aproape clienții de la început și câștigând mereu noi și noi clienți fideli, prin grija față de nevoile fiecăruia. În timp, alături de serviciile personalizate, am oferit și multe programe proprii, cu ajutorul unor călători, si ei pasionați de ceea ce fac.

Programele Globe 365 au la bază visurile noastre, transformate în experiențe de călătorie, care ne-au cucerit și ne-au lăsat amintiri de neuitat: călătorii inedite cu trenul în toată lumea, programe pentru corp, minte și suflet, călătorii pe drumul vinului în țară și în străinătate, vacanțe în destinații încărcate de spiritualitate și de istorie.

La acestea se adaugă ofertele speciale, vacanțele la schi, programele personalizate, “tailor made”, ofertele pentru corporații și programe luxoase sau numai de relaxare.

Aducem vacanțe inedite, programe create cu suflet, depășind nevoile clienților noștri și ajutându-i în călătoria lor spre autocunoaștere. Prin toate conceptele și expertiza proprie, te ghidam către vacanța perfectă pentru tine, indiferent care sunt dorintele si bugetul tau.

Totodată iti propunem și te încurajam să încerci experiențe noi.

Calitatea este ingredientul prezent în toate serviciile noastre, de-a lungul timpului dezvoltând și întreținând relații cu parteneri locali experimentați în toate destinațiile pe care le oferim.

 

Și, pentru că știm că uneori ai nevoie de mai multe informații pentru a alege o experiență nouă, periodic organizăm diferite evenimente despre vinuri, sau despre destinații mai puțin cunoscute dar încântătoare. Te așteptăm să ne cunoști și să te alături familiei de călători pasionați Globe 365!

Loading...