Călătorie premium în Peru si Bolivia 2020 - Peru
13 nopti / 14 zile - 3550 €
Hotel:
Călătorie premium în Peru si Bolivia 2020
Peru
Transport: Avion
Cazare: 13 nopti / 14 zile
Pret: Incepand de la 3550 euro / persoana
Tip oferta: Circuite

Inclus in pachet:
 • Cazare la hoteluri de 4 și 5 stele ;
 • Transfer de la/spre aeroport în ziua sosirii și a plecării întregului grup ;
 • Transportul cu autocarul pe durata întregului program sau jeepuri în deșertul Uyuni din Bolivia si La Paz-Uyuni-La Paz ;
 • Mesele așa cum sunt precizate în fiecare zi ;
 • Biletele de avion pentru cursă internă Lima - Cusco ;
 • Călătoria cu trenul la VistaDom la Machu Picchu, dar și trenul Andin Cusco-Puno ;
 • Taxa pentru cele 2 zile de intrare la Machu Picchu și permisul pentru Huayna Picchu ;
 • Alte taxe de intrare la toate siturile arheologice și rezervațiile naturale, atât în Peru, cât și în Bolivia;
 • Barca de viteză cu motor până la/de la insulele plutitoare și Amantani-lacul Titicaca sau barca pănă la/de la Insula Soarelui, insula Lunii în Bolivia ;
 • Prezența unor ghizi locali profesioniști ;
 • Anticiparea pe parcursul călătoriei noastre a unor ghizi spirituali .

Nu este inclus in pachet:
 • Viza pentru Bolivia la intrare și iesire ~ 100 dolari ;
 • Transferurile extra de la/spre aeroport pentru persoane separate de grup ;
 • Mesele care nu sunt specificate ;
 • Biletele pentru zborurile interne și internaționale nespecificate în program (aprox. 1100 euro) ;
 • Taxele de aeroport ;
 • Asigurarea de călătorie ;
 • Lucruri personale ;
 • Tips-uri (aprox. 200 dolari) ;

Observatii Tarife

Tariful călătoriei de bază, din perioada cuprinsa între 4 – 17 octombrie este de 3550 euro/loc în camera dublă, pentru un grup de minim 16 persoane, fără a fi incluse zborurile internaționale, doar cele interne, Lima -Cusco, Puno-Lima. Un grup mai mic implică o creștere a tarifului cu 5%. Pentru camera în regim single se adaugă un supliment de 630 euro.

Tariful pentru extensia opțională din Bolivia și deșertul de sare Uyuni, din perioada 16 – 23 octombrie, este de 1980 euro, pentru un grup de minim 9 persoane, inclusiv zborurile interne, La Paz-Uyuni-La Paz, dar fără a fi incluse zborurile internaționale. Un grup mai mic implică o creștere a tarifului cu 5%. Pentru camera în regim single un supliment de 350 euro.

Loading...

Călătorie premium în Peru si Bolivia 2020

 •  
 •  
 •  
 •   

Călătorim în Peru și Bolivia, cu Jorge Luis Delgado, autor al cărții „An Inca Guide to Mystical Peru”, scriitor și fin cunoscător al culturii Inca, un veritabil deschizător de “porți stelare”; ghidul ce ne va însoți pe parcursul călătoriei noastre experimentale în Valea Sacră. Alături de el și de Don Abel, un alt înțelept al locurilor de putere din Peru, vom participa la ceremonii și inițieri în templele sacre pe care le vom vizita, descoperind toate legendele acestei civilizații de mult apuse, o imersiune în cultură Inca autentică.

Traseul propus este unul inedit, într-un cadru natural de o frumusețe impresionantă, descoperind întreaga țară și  cultură pe care o reprezintă :

 • Lima, capitală peruviană;
 • Marcahuasi-Templul Umanității, ce arată o legatură indiscutabilă cu Sfinxul din Carpați, astfel încât cercetătorii americani  și peruani au încercat să demonstreze că sunt vestigii ale unei civilizații protoistorice, ce a lăsat urme în mai multe locuri de pe Pământ;
 • Cusco, fascinantul oraș sacru, de forma unei pantere și Templele din Valea Sacră,
 • Coricancha-Templul Soarelui, Templul Apei-Tipon, Templul Inimii, Sacsayhuaman, Kenko, Puca Pukara, Quillarumiyoc, Pisac, Ollantaytambo,
 • Machu Picchu-Orașul Sacru de Cristal și escaladarea Vârfului Huayana Picchu, un adevărat spectacol ca și punct de belvedere sau loc sacru de meditație;
 • Chucuito-pe malul Lacului Titicaca, numit și marea alpină, vizitând Amantani-Insula Iubirii și Insulele Plutitoare Uros, Vortexul Molloko – Amaru Muru și Sillustani, un loc de o energie telurică impresionantă, considerat de către înțelepții locului un adevărat portal spre conexiunea cu alte universuri, având o splendidă zonă de belvedere, mai ales pentru momentul apusului de soare.

         În Bolivia continuăm periplul nostru în descoperirea civilizației Inca, vizitând:

 • Copacabana, Insula Soarelui și Insula Lunii aflate tot pe Lacul Titicaca;
 • Templele Tiwanaku, orașul sfânt al copiilor soarelui și Puma Punku, cel mai mare șantier arheologic în aer liber la ora actuală;
 • Valea Lunii, orașul La Paz sau, în partea finală a călătoriei, Uyuni-marele deșert de sare, un peisaj absolut uimitor, unde vom fi cazați în hoteluri făcute din sare și ne vom deplasa doar cu mașini off-road prin spectaculoasa Rezervație Eduardo Abaroa, cu lagune multicolore, gheizere și vârfuri muntoase impresionante, ce depășesc o altitudine de 6000 de metri, cu priveliști de o frumusețe unică;
 • Chuvica, Colchani, Insula Incahuasi, unde se află cactuși giganți, înfloriți;
 • Vulcanul Tunupa, considerat un important munte sacru,ultima noastă destinație înainte să ne întoarcem acasă cu experiențe de neuitat.

 

Itinerar

Ziua 1

Sosire în Lima - 04 Octombrie - Duminică

Ajungem în Lima unde vom fi întâmpinați de ghidul și șoferul nostru și transferați la un hotel de 4 * în cartierul Miraflores.
Timp liber pentru a explora orașul.
Regim mese : cină pe cont propriu.

Ziua 2

Lima - 05 Octombrie - Luni

Lima, capitala peruană fondată în 1535, este un oraș istoric și paradisul unei perioade de mult uitate, de aceea vom avea o zi dedicată turului de oraș, muzeelor și/sau situl-ui arheologic Pachacamac. Cine vrea, poate opta să se relaxeze pe malul Pacificului. Pe seară ne întoarcem la hotel și urmează timp liber pentru fiecare.
Regim mese: mic dejun și prânz.

Ziua 3

Coricancha - Templul Soarelui si Templul Apei-Tipon - 06 Octombrie - Marți

După micul dejun la hotel ne îndreptăm spre aeroport pentru zborul din Lima - Cusco . Continuăm ziua cu vizită la Templul Corichancha, un alt loc sacru și important pentru incasi. Acesta este Templul Soarelui, cel mai impresionant exemplu al fuziunii dintre cultura incașă și cea spaniolă. După-amiază vizităm Tipon, un sit agricol vechi cu multe terase și cu un sistem de irigații care are ca punct culminant Templul Apei.Acesta ne așteaptă cu un mesaj profund al Mamei Pământ ce ne reamintește că suntem apă și că putem vedea multe aspecte cu ajutorul acestui element. Asistăm la Ceremonia Apei.
Urmează cazarea la un hotel 5* în Urubamba, iar seara este liberă.
Regim mese : Mic dejun - Prânz - Cină.

Ziua 4

Valea Sacră - Templul Moray, salinele Maras - 07 Octombrie - Miercuri

După micul dejun la hotel , mergem să vizităm situl special din Moray, ce reprezintă un laborator experimental pentru agricultură în formă de spirală. În acest loc, vom merge într-o ceremonie spre centrul spiralei activând cele șapte Chakre în cele șapte cercuri, pentru a ajunge în propriul centru al soarelui. Vom practica expansiunea Munay, Llankay și Yachay (iubire, putere și întelepciune). În această inițiere avem ocazia cea mai bună să ne propunem îndeplinirea celei mai arzătoare dorințe a sufletului nostru.
Noaptea ne întoarceam în Urubamba, hotel 5* .
Regim mese: Mic dejun - Prânz - Cină.

Ziua 5

Valea Sacra - Templul Quillarumiyoc si Ollantaytambo - 08 Octombrie - Joi

Dimineața devreme plecăm spre Ollantaytambo, care este considerat unul dintre cele mai importante temple din timpurile Inca și Pre Inca. Vom explora templele diferitelor elemente, bucurându-ne de prezența monumentului Condorului, de Fata Tunupa, de Templul Soarelui și multe altele.
Se înnoptează în Aguas Calientes
Regim mese: Mic dejun - Prânz - Cină.

Ziua 6

Tren VistaDom către Aguas Calientes / Macchu Picchu Temple - 09 Octombrie - Vineri

De la Ollantaytambo vom lua trenul la ora 11: 00 către Aguas Calientes, orășelul de la poalele muntelui Macchu Picchu.

Vizităm întregul ansamblu de la Machu Picchu, în care masculinul și femininul se află într-un perfect echilibru și armonie, bucurându-ne de legendele și inițierile din principalele lui temple, cum ar fi Wiracocha, Templul Soarelui, Templul Condorului, etc.

Fiecare invocație de la Machu Picchu este amplificată la proporții inimaginabile. Vom avea oportunitatea să folosim mai mult decât toate cele cinci simțuri. Magia acestui spațiu și arhitectura sa naturală unică sunt impresionante.
Ne întoarcem seara în Aguas Calientes la un hotel de 4 *.
Regim mese: Mic dejun - Prânz - Cină.

Ziua 7

Machu Picchu si Huayana Picchu - 10 Octombrie - Sâmbătă

Foarte de dimineață, 5:30 AM, vom lua autocarul pentru a merge în orașul de cristal Machu Picchu. Aici vom aștepta răsăritul pentru a primi prima rază de lumină în inimile noastre. Ceremoniile Soarelui sunt inițieri străvechi, pe care le vom învața de la ghidul nostru special.

Apoi, ne vom cățăra pe Huayna Picchu, unde vom practica alte exerciții pentru a ne conecta cu magia situl-ui sacru. Vom avea ocazia să facem și ceremonii personale, întregul complex de piatră fiind un punct magnetic extrem de puternic.
Călătorim cu trenul după-amiză, către Urubamba, unde înnoptam la un hotel 5*.
Regim mese: Mic dejun - Prânz - Cină.

Ziua 8

Cusco - Templul inimii si Templul Soarelui, Coricancha - 11 Octombrie - Duminică

Dimineața ne reîntoarcem la Machu Picchu de unde plecăm cu trenul către Cusco. Salutăm soarele interior. Avem oportunitatea să practicăm la Sun Gate ritualurile și ceremoniile soarelui, deja învățate, putem fi prezenți la înțelesul profund al luminii și câmpului electromagnetic ce vine de la soare. Ne extindem darurile personale, acceptând și predându-ne puterii noastre interioare, apoi vizităm Templul Inimii, ca să ne predăm iubirii și să îmbrățișăm puterea autentică a naturii. Prin conectarea cu pântecul Mamei Pământ (Pachamama) și cu Șarpele simbolic (primul animal de putere al incasilor) ni se oferă oportunitatea de a renaște.
Seara este liberă în Cusco.
Ne cazăm în Cusco la un hotel 4*
Regim mese: Mic dejun - Prânz - Cină.

Ziua 9

Vizitam Templele Kenko, Puca Pukara, Sacsayhuaman - 12 Octombrie - Luni

Vizităm Templul Sacsayhuaman, Kenko, Puca Pukara. Seara liberă în Cusco.
Se înnoptează în Cusco, hotel 4*
Regim mese: Mic dejun - Prânz - Cină.

Ziua 10

Chucuito - Templul Wiracocha - 13 Octombrie - Marți

Călătorim cu trenul Andin din Cusco spre Puno (Chucuito), aprox. 400 km, peisaje de neuitat. Vizităm Templul Wiracocha.
Plecăm din Cusco către Lacul sacru Titicaca, locul de naștere al Copiilor Soarelui (cca.400 km).
Pe drum vom vizita Templul Wiracocha, Templul Creatorului, care este situat la aceeași distanță de Machu Picchu, dar în direcția opusă. Se va face o ceremonie. Urmărind această linie energetică vom trece prin orașul Pucara, unde se află și o piramidă. Vom fi cazați la hotelul Taypikala Lago, chiar pe malul lacului Titicaca.
Se înnoptează în Chucuito, hotel 4*
Regim mese: Mic dejun - Prânz - Cină.

Ziua 11

Vortexul Molloko - Templul Sillustani - 14 Octombrie - Miercuri

În această dimineaţă vom avea oportunitatea să mergem la Molloko şi să ne conectăm, din nou, cu pântecul Mamei Pământ. Vom folosi puterea templelor străvechi şi vom renunţa la energiile grele (Hucha) către Mama Pământ, iar ea va ştii cum să le alchimizeze. Vom face o ceremonie în numele Mamei Pământ pentru a ne purifică.
După aceea, vom continua la Poarta Amaru Muru în Ajayu Marka, al cărui nume străvechi este Willka Uta, Casa Soarelui sau Casa Divinităţii. În acest loc vom face un exerciţiu Solar care ne activează Soarele Interior în conexiune cu Tatăl Soare. Accesând propriile celule ale Soarelui interior, deoarece celulele noastre sunt şi ele mici sori, vom putea experimenta corpul de lumină personal.
La poarta interdimensionala, Amaru Muru, intrăm în cele două coloane numite porţile luminii, apoi în poarta divinităţii, totul în conexiune cu inimile noastre, care reprezintă cele­lalte porţi către divinitatea lăuntrică. Vom merge la impresionantul sit arheologic de la Sillustani, care este un loc de o forţă telurica remarcabilă, la o mică poiană de unde este posibil să fie văzut lacul Umayo şi munţii. Ne vom conecta la templul Focului cu Spirala Cosmică, apoi vom vizita Chullpas (Turnurile de Înmormântare) ce deţin secretul renaşterii, unde ne vom reaminti că suntem Copiii Soarelui, transparenţi, luminiosi, calzi şi strălucitori. A privi asfinţitul din acest spaţiu, înseamnă a vă crea o amintire deosebită pentru o viaţă.
Se înnoptează în Chucuito, hotel 4*.
Regim mese: Mic dejun-Prânz-Cină.

Ziua 12

Lacul Titicaca - Amantani, Insula Iubirii si Insulele Plutitoare Uros - 15 Octombrie - Joi

O barcă cu motor ne va duce în mijlocul lacului Titicaca, acolo unde se găseşte Insula Iubirii, Insula Amantani, care este recunoscută pentru templul Pachatata şi Pachamama. Linia energetică ce trece prin Muntele Shasta, din California, trece şi prin această insulă, recunoscută prin energia pe care o deţine, de o vibraţie foarte înaltă.
În drumul către vârful templului ne vom opri la Apachetas, unde vom lăsa o piatră cu energie grea, de care ne-am eliberat şi vom merge mai departe. Pachatata (Tatăl Cosmic) şi Pachamama (Mama Cosmică) sunt altare situate în vârful insulei, unde vom sărbători vieţile noastre, onorând Divinul Masculin şi Feminin din noi.
Această ceremonie arată dragostea pe care o avem pentru noi înşine, este un moment special pentru a ne reînnoi iubirea pentru viaţă. Vom termina ceremonia cu un cerc energetic, pentru a invoca patronii templului Iluminării, zeul şi zeiţa Meru, cei care ocrotesc etern lacul Titicaca şi vom primi cu braţele deschise daruri şi binecuvântări de la minunatele Fiinţe de Lumină, exact la zenith.
Pe drumul de întoarcere spre Puno, vom vizita faimoasele insule roşii, apoi vom lua o barcă către o călătorie a viselor, stând întinşi în barcă şi visând la viaţă pe care ne-o dorim în viitor, bazată pe intenţia inimilor noastre, noua viaţă a noului nostru Eu.
Se înnoptează în Chucuito, hotel 4*.
Regim mese: Mic dejun-Prânz-Cină.

Ziua 13

Zbor din Puno spre Lima - 16 Octombrie - Vineri

Transfer la aeroport, după micul dejun, zbor din Puno spre Lima, apoi spre Europa, acasă.

Ziua 14

OPȚIONAL Copacabana-Bolivia - 16 Octombrie - Vineri

Plecăm cu autocarul spre Copacabana-Bolivia. Ne deplasăm cu barca cu motor pe Insula Soarelui și Insula Lunii.
Ne cazăm în Copacabana la un hotel 4*.
Regim mese: Mic dejun - Prânz - Cina.

Ziua 15

Temple și orașul La Paz - 17 Octombrie - Sâmbătă

Vizităm Templele
Tiwanaku și Puma Punku, Valea Lunii și Orașul La Paz. Înnoptăm în La Paz, hotel de 5*.
Regim mese: Mic dejun - Prânz - Cina.

Ziua 16

Orașul La Paz - 18 Octombrie - Duminică

Astăzi vom face turul orașului La Paz unde vom avea timp liber pentru shopping și prânz.
Înnoptăm în La Paz, hotel de 5*.
Regim mese: Mic dejun - Prânz .

Ziua 17

Uyuni (Marele Desert de Sare) - 19 Octombrie - Luni

De dimineață suntem transferați la aeroport, unde zburăm din La Paz catre Uyuni (Marele Desert de Sare) .
Acolo avem parte de o călătorie cu mașini off-road în spectaculoasa Rezervație Eduardo Abaroa .
Înnoptăm într-o cabană în desert, Ojos de Perdiz.
Regim mese: Mic dejun - Pranz .

Ziua 18

Chuvica, Insula Incahuasi, Colchani - 20 Octombrie - Marți

Ne plimbăm prin Deșertul de Sare, Chuvica, vizităm Insula Incahuasi, Colchani.
Înnoptăm în Hotelul de Sare din Colchani.
Regim mese: Mic dejun - Prânz .

Ziua 19

Vulcanul Tunupa - 21 Octombrie - Miercuri

Astăzi vizităm Vulcanul Tunupa și călătorim cu mașinile off-road.
Seara zburăm spre La Paz- Lima.
Regim mese: Mic dejun - Prânz.

Ziua 20

Lima și zbor spre casă - 22 Octombrie - Joi

Aterizăm dimineața și avem o zi liberă în Lima, opțional se poate vizita situl arheologic Pachacamac, shopping și seara zborul spre Europa, iar acasă cu amintiri de neuitat.

Observatii

Pentru ÎNSCRIERE sunt necesare:

-Pașaport valabil minim 6 luni de la data returului în țară;

-Copie xerox pașaport;

 

-Avans de 15% (550 euro) pentru rezervarea locului până la 31.01.2020

 35% până la data de 4.05.2020

-Diferența de 50%  cel mai târziu până pe 4.07.2020

 

-Programul acțiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup în funcție de anumite situații speciale.

-Categoria hotelurilor și a mijloacelor de transport este cea oficială pentru Peru.