African Explorer de la Victoria Falls la Pretoria - Africa de Sud
13zile/12 nopți - 5150 € €
African Explorer de la Victoria Falls la Pretoria
Africa de Sud
Transport: Avion
Cazare: 13zile/12 nopți
Pret: Incepand de la 5150 € euro / persoana
Tip oferta: Circuite

Inclus in pachet:
 • 9 Nopți la bordul trenului privat African Explorer în categoria aleasă.
 • 1 Noapte într-un lodge în safari la Victoria Falls.
 • 1 Noapte într-un lodge în safari la intrarea în parcul Național Kruger.
 • 1 Noapte într-un lodge aproape de Pretoria.
 • Un director de tur multi-lingual de la Cascada Victoria până la Pretoria.
 • Tur vorbitor de limba engleză pentru grupuri de 23 persoane.
 • Doctor la bord.
 • Toate mesele specificate în itinerariu.
 • Toate excursiile și vizitele la obiectivele menționate în program.
 • Excursiile și transferurile cu autocar cu aer condiționat.
 • Transferurile de la și către aeroport în zilele 1 și 13.

Nu este inclus in pachet:
 • Zborurile cu avionul.
 • Vizele.
 • Tipsul.
 • Propriile cheltuieli.

Harta Traseu

Loading...

African Explorer de la Victoria Falls la Pretoria

 •  
 •  
 •  
 •   

Itinerar

Ziua 1

Bine ați venit la Victoria Falls -

Veți ateriza pe aeroportul Victoria Falls Airport și veți fi transferați către hotelul deosebit din mijlocul naturii. Din balconul dumneavoastră vă veți bucura de o minunată priveliște asupra iazului care atrage multe animale sălbatice și asupra minunatului parc național Zambezi. După amiază veți explora râul Zambezi, într-o plimbarea cu barca, unde înoată hipopotami iar elefanții vin să bea apă. Seara se încheie cu o cină de rămas bun, savurând o specialitate africană „braai” (grătar din specialități africane) în jurul unui foc de tabără.
Seara veți înnopta la Victoria Safari Lodge **** (sau similar)
Mese incluse: Cina.

Ziua 2

Victoria Falls -

Această zi va fi dedicată în întregime regiunii Victoria Falls. Numeroase puncte de observare oferă priveliști uimitoare asupra apelor care se varsă din râul Zambezi în canion. Veți fi înconjurați de nori de ceață și rafale de vapori fini de apă ce se ridică deasupra celei mai mari cascade a Lumii, „Mosi-oa-Tunya” sau „ceața care tuna”.
După amiază vă veți îmbarca în trenul îmbrăcat în lemn și înconjurat de farmec antic care vă va conduce spre cea mai mare rezervație naturală a Africii.
Seara veți înnopta în tren.
Mese incluse: Mic dejun – Prânz – Cină.

Ziua 3

Parcul național Hwange – Tărâmul elefanților -

La răsărit autobuzul vă va duce adânc în safari în parcul natural național Hwange. După o fascinantă călătorie luați micul dejun pe marginea unui iaz și vă încărcați bateriile pentru ceea ce urmează, fascinanta viață sălbatică africană. În timp ce vă afundați în sălbăticie admirați elefanții, girafele, leii și antilopele. Opțional puteți lua prânzul în safari într-o „lodge” și puteți face o excursie cu un autovehicul decapotat condus de un pădurar local. După-amiaza târziu, vă veți întoarce în trenul privat care își continuă drumul către Bulywayo.
Veți înnopta în tren.
Mese incluse: Mic dejun – Cină.

Ziua 4

Parcul național Matobo -

Sub soarele strălucitor al dimineții veți vizita parcul național Matobo, patrimoniul cultural UNESCO. Aici admirați coroana crestelor de granit sculptate natural de-a lungul a doua bilioane de ani și intersecția artistică străveche a omului, prin picturi vechi de sute de ani pe roci. Dealurile Matobo dețin cea mai mare colecție de roci pictate, peste 3000 de artefacte din rocă. Vizitați mormântul lui Cecil Rhodes, care a fondat teritoriul colonial Rhodesia, actualul Zimbabwe. Ultima sa dorință a fost să fie îngropat pe vârful dealului numit „Priveliștea Lumii” , un loc magic cu o priveliște panoramică uimitoare a dealurilor din jurul său.
După amiază veți face un tur al orașului Bulawayo, al doilea oraș ca mărime din Zimbabwe. Alegeți să vizitați muzeul natural de istorie sau muzeul trenurilor, incluzând trenul personal al lui Rhodes. Vă reântoarceți la bordul trenului privat African Explorer pentru a savura cina, în timp ce își continua călătoria spre sud.
Noaptea o veți petrece în tren.
Mese incluse: Mic dejun – Cină.

Ziua 5

Orașul medieval – Marele Zimbabwe -

Azi veți vizita ruinele orașului medieval Great Zimbabwe vechi de peste 1000 de ani. Cândva găzduia până la 18000 de oameni. El a cedat numele actualului oraș modern Zimbabwe. Great Zimbabwe este cel mai mare monument pre-colonial al Africii, la sud de piramidele Egiptului și este în patrimoniul UNESCO. Vastele ruine răsar după pădurea africană iar ziduri înalte de 11 m construite din granit încă înconjură orașul.
Veți înnopta în tren.
Mese incluse: Mic dejun – Prânz – Cină.

Ziua 6

De-a lungul râul Limpopo -

Ziua de azi este una relaxantă, în timp ce trenul dumneavoastră își continuă călătoria către munții Soutpansberg, vă veți bucura de minunata priveliște a munților din piatră roșie și apa alba spumoasă a râului Limpopo. Veți savura o gustare tipica „ biltong” din carne uscată. Pe seară ajungeți în Africa de Sud.
Noaptea o veți petrece în tren.
Mese incluse: Mic dejun – Prânz – Cină.

Ziua 7

Întâlnirea cu gheparzii -

Dimineața părăsiți trenul pentru a vă aventura în safari, în sanctuarul Kapama. Aceste 13000 hectare au fost declarate sanctuar natural în 1993. Multe animale, dintre care și „Big Five” (cele mai greu de vânat: leul, leopardul, rinocerul, elefantul și bivolul) au fost aduse aici. Veți vizita centru Hoedspruit Endangered unde veți fi foarte aproape de câinii sălbatici africani și gheparzi. Aici animalele sunt pregătite pentru a fi eliberate în sălbăticie.
Noaptea o veți petrece în tren.
Mese incluse: Mic dejun – Prânz – Cină.

Ziua 8

Munții Drakensberg -

Azi autobuzul vă va duce pe o rută panoramică în lanțul muntos Drakensberg. Această rută legendară vă poartă prin platoul montan oferind o superbă priveliște asupra canionului râului Bylde, un superb monument săpat în munte de râul Bylde de-a lungul milioanelor de ani, aflat la 100 m în jos. O altă unică frumusețe grațioasă vă așteaptă în canionul râului Bylde, unde pante lin curbate curg de-a lungul turnurilor de piatră.
La apus vă veți relaxa pe terasa hotelului din parcul natural Kruger, savurând o băutură rece și admirând elefanții, hipopotami și crocodilii interacționând pe malul râului Crocodile. Pe seară veți face o excursie cu mașini jeep decapotate către safari și vă veți bucura de cina în are liber sub minunatul cer african. Veți înnopta la Pestana Kruger Lodge din parcul natural Kruger unde bagajele dumneavoastră au fost deja transportate. O zi care va rămâne adânc între memoriile cele mai frumoase.
Seara veți înnopta la Pestana Kruger Lodge **** (sau similar)
Mese incluse: Mic dejun – Prânz – Cină.

Ziua 9

Safari în Parcul Național Kruger -

O zi întreagă pentru a explora una dintre cele mai mari rezervații din Lume. În autocar vă veți pierde în sălbăticie unde zebrele și girafele se plimbă în voie iar leii se odihnesc confortabil pentru aventura nocturnă. După amiază vă întoarceți în confortabilul compartiment al trenului, și sub apusul roșu al soarelui vă veți îndrepta spre Mozambique.
Veți înnopta în tren.
Mese incluse: Mic dejun – Prânz – Cină.

Ziua 10

Maputo și Oceanul Indian -

Peste noapte veți traversa granița iar dimineața vă veți trezii în stația de tren a orașului Maputo, veche de secole cu o monumentala cupolă metalică. Bine ați venit în capitala Mozambique. Turul orașului include catedrala catolică, grădina botanică, statuia lui Samora Machel (primul președinte al Mozambique) și casa de fier. O oprire în piața tipică, agitată și aglomerată este ocazia unica de a admira stilul de viață local. În drumul spre Maputo Bay puteți admira clădirile colonial portugheze și blocurile socialiste, trecutul încă iese în evidență. Orașul are o atmosferă vibrantă dar relaxanta, precum o atmosferă caraibiană. Ajungeți direct pe plaja plină de palmieri unde vă veți bucura de o cină delicioasă din pește proaspăt și fructe de mare.
Seara trenul dumneavoastră își va continua călătoria spre Africa de Sud.
Veți înnopta în tren.
Mese incluse: Mic dejun – Prânz – Cină.

Ziua 11

Regatul Swaziland -

Un autocar cu aer condiționat vă va duce în micul Regat Swaziland. Acest stat suveran condus de regele Mswati III, este al doilea cel mai mic stat din Africa, și are doar jumătate din suprafața Elveției. Admirați frumusețea pastorală a văii Ezulwini, capitala Mbabane și micul orășel Piggs Peak. Piețele vibrante cu produse confecționate manual din lemn și rafie sunt locurile ideale unde puteți achiziționa suveniruri pentru cei dragi.
Seara trenul dumneavoastră vă așteaptă în gara Kaapmuiden. În timp ce savurați cina la bord, trenul se îndreaptă către Pretoria.
Veți înnopta în tren.
Mese incluse: Mic dejun – Cină.

Ziua 12

Pretoria -

După micul dejun vă puteți lua la revedere de la hotelul dumneavoastră pe roti. Turul începe cu vizita capitalei Africii de Sud, Pretoria. Pe un deal înalt se află clădirile„ Union Buildings” (guvernul Africii de Sud), aici vă veți bucura de o magnifică priveliște asupra orașului. Este locul unde a depus jurământul Nelson Mandela în 1994, primul președinte de culoare al Africii de Sud. Veți fi întâmpinați de statuia plină de viață ce îl înfățișează pe Nelson Mandela cu brațele larg deschise. Pe seară vă veți caza într-o superbă locație tipic africană, o cabană luxoasă cu o superbă gradină plină de vegetație. Sara veți participa la cina de rămas bun.
Veți înnopta la Misty Hills Lodge
Mese incluse: Mic dejun – Prânz – Cină.

Ziua 13

La revedere Africa! -

După micul dejun vă veți bucura în voie de ziua liberă. Urmează transferul către aeroport.
Mese incluse: Mic dejun.