Rusia – Puterea Imperiului - Rusia
7 nopti / 8 zile - 1558,00 €
Hotel:
Rusia – Puterea Imperiului
Moscova, Rusia
Transport: Avion
Cazare: 7 nopti / 8 zile
Pret: Incepand de la 1558,00 euro / persoana
Tip oferta: Circuite

Inclus in pachet:
 • Bilete de avion cu TAROM, București – Moscova și St. Petersburg - București;
 • 7 nopți de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3 și 4*;
 • Tur ghidat al metroului din Moscova;
 • Transport local cu aer condiționat și ghid local vorbitor de limba engleza și limba română ;
 • Mese conform programului ;
 • Bilete tren de mare viteză între Moscova și St. Petersburg ;
 • Acces la obiectivele turistice menționate în program;
 • Taxa de viză și taxele de aeroport;
 • Asigurare medicală ;

Nu este inclus in pachet:
 • cheltuieli personale de tipul gratuități - 50 euro de persoana pentru toată perioada ;
 • Taxe pentru locații neincluse în program ;
 • Taxele pentru camera foto/video la unele dintre obiectivele turistice ;
 • Mesele nemenționate în pachet ;

Observatii Tarife

Cât costă?

1558EUR /  persoană – loc în cameră dublă

Supliment pentru cazare în cameră single: 302,00 EUR / sejur

 

Când și cum plătesc?
Înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans minim de 10%  din valoarea pachetului în termen de 7 zile lucrătoare și se încheie odată cu epuizarea locurilor.

Diferența trebuie achitata cu cel mult 40 de zile înainte de data plecării/

Plata se poate face prin transfer bancar, numerar sau cu cardul la sediul agenției noastre.

 

Locuri disponibile: 03/12

 

Orar de zbor

3 AUG  01:55 Bucuresti -Moscova  05:05

11 AUG 05:55  Saint Petersburg – 07:20 Moscova

11 AUG 90:20 Moscova – 11 AUG 12:30 Bucuresti

Loading...

Rusia – Puterea Imperiului

 •  
 •  
 •  
 •   

Când ?

03 August – 10 August 2019

 

Turul clasic Moscova – St. Petersburg este cea mai bună ocazie de a pătrunde în fascinanta lume a culturii ruse. Iar, când ne referim la cultura rusă, pe lângă literatură, muzică sau cinematografie, fără excepție, ne referim și la cultura imperială. Timp de 8 zile, vom explora 1000 de ani de expansiune și vom descoperi cele mai importante repere ale acestei civilizații.

Ce vedem?

 • Moscova – un tur panoramic și un tur inedit cu metroul;
 • Kremlinul – simbolul puterii imperiale a Rusiei;
 • Galeria Tretyakov –  130.000 de exponate pentru o experiența completă a artei rusești.
 • Palatele Romanovilor – Petropavlovsk, Ermitaj, Peterhoful, Petrodvoret, Palatul Ekaterinninskyi și Palatul Pavlovsk;
 • Orașul Kronstadt – fondat în timpul marelui Razboi Nordic de la 1703 de Petru cel Mare;
 • Tsarskoe Selo – sau Satul Imperial.

 

Ce avem special în program?

 • Cina superbă pe râul Moskva;
 • Metroul Moscovei – de la monumentalismul stalinist la eficienţa socialistă a lui Bejnev;
 • Trenul Sapsan – Moscova – St. Petersburg: 1000 de km în aproximativ 4 ore;
 • Kronstadt – puternica fortăreața ce apară Petersburg-ul.

Hotelurile la care vom sta :

In MOSCOVA-  Hotelul AZIMUT  Tulskaya Moscow 4* https://azimuthotels.com/Russia/azimut-hotel-tulskaya-moscow/

In SAINT-PETERSBURG – Hotel  Saint – Petersburg 4* https://hotel-spb.ru/

Itinerar

Ziua 1

Moscova - Sambata, 03 August 2019

Sosim în capitala Rusiei unde la aeroport vom fi întâmpinați de ghidul nostru vorbitor de limba română și transferați la un hotel de 4 *.
Timp liber în restul zilei.
Seara avem parte de o cină specială pe un vapor panoramic, în timpul unei croaziere pe râul Moskva.

Ziua 2

Moscova - Duminica, 04 August 2019

Astăzi vom aveam un tur panoramic al Moscovei. Capitala Rusiei este vibrantă și moderă, găzduiește faimosul teatru Bolshoi și impresionantul Kremlin. Ne facem drum printre străzile largi ale orașului spre faimoasa stradă Tverskaya și spre Sparrow Hills, de aici admirăm panorama frumoasă a orașului. Urmează o oprire în Parcul Victoriei și apoi Mânăstirea Novodevichy unde se află lacul care a inspirat opera celebră a lui Tchaikovsky – „Lacul Lebedelor”. Ne apropiem de centrul istoric pe lângă malurile râului Moskva, ieșim lângă Casa Alba, facem o oprire pe strada Arbat – stradă pietonală foarte aglomerată. Trecem prin fața Catedralei Mântuitorul Iisus , Palatul Parlamentului (Duma), Teatrul Bolshoi și pe lângă fațada impunătoare a sediului KGB (Lubyanka). Continuăm printre aleile districtului KItai – Gorod și în final ajungem la Piața Roșie. Astăzi Piața Roșie este înconjurată de clădiri faimoase precum Muzeul Rusesc de Istorie, Kremlinul și Catedrala Sfântului Vasile construită la ordinul lui Ivan cel Groaznic. Piața Roșie este si casa Mausoleul lui Lenin și găzduiește parade militare în diferite evenimente festive ale anului.
Vizităm Metroul din Moscova, inaugurat în 1935, liniile de metrou decorate cu materialele din toate colțurile Rusiei pentru a simboliza unitatea poporului Sovietic ce se întinde pe 200 km cu 145 de stații. Metroul este decorat cu marmură, granit picturi murale, ceea ce face metroul să fie o piesă de artă.
Tur ghidat in parcul VDNKh, locul Expoziției Sovietice cunoscut în toată lumea pentru pavilioanele arhitecturalele sovietice.
Urmează o vizită la Muzeul Memorial al Cosmonauticii.

Ziua 3

Moscova-Kremlin - Luni, 05 August 2019

După micul dejun, vom intra în cetatea Kremlinului și vom vizita teritoriul său, bisericile în care țarii erau încoronați, artefacte medievale precum Tunul Țarului și Clopotul Țarului – simboluri ale puterii Kremlinului și ale țarilor ce au condus Rusia timp de secole din Kremlin. Următoarea oprire la Kremlin va fi celebra Armurărie, unde sunt păstrate cele mai valoroase piese de tezaur ale Kremlinului. Vom vizita Catedrala Mântuitorului Iisus – impozanta catedrală este pur și simplu cea mai mare catedrală construita.
După vizita la Kremlin luăm prânzul împreuna în oraș.
Galeria Tretyakov, poartă numele fondatorului său, Pavel Tretyakov un negustor de artă din secolul XIX al cărui vis a fost să construiască un muzeu pentru toți oamenii, indiferent de clasele sociale, unde pot admira și înțelege arta Rusească. Astăzi Galeria Tretyakov deține mai mult de 130.000 piese de artă Rusești.
Continuăm cu un tur pietonal în cartierul Zamoskvorechye, un colț al Moscovei foarte diferit de restul, unde fiecare străduță are propria ei biserică și singurul loc unde încă putem admira case în stil rusesc. Zamoskvorechye, este zona unde trăiau meșteșugari și clasa muncitoare a Moscovei, locul unde artiștii veneau să se inspire.

Ziua 4

Moscova-Sankt Petersburg - Marti, 06 August 2019

După micul dejun, plecăm către Sankt Petersburg cu trenul Sapsan sau în traducere, Șoimul Călător, călătoria până la Sankt Petersburg se întinde pe 1000 de km și o vom parcurge în aproximativ 4 ore.
După ce ne cazăm la hotel, avem parte de un tur panoramic din bulevadul Nevsky cu clădirile prestigioase ca: Anichkov, Stroganov și Palatul Beloselsky – Belozersky; Bisericile Luterane, Catolice și Armene și mai ales Catedrala Maicii Domnului și Catedrala Sângelui Vărsat. Continuăm către fosta reședință de Iarna a Țarilor, acum Muzeul Ermitaj care domina partea nordica a râului Neva , iar pe partea opusă zărim silueta Fortăreței lui Petru și Paul. Următoarea oprire este la Casa lui Petru cel Mare, din această casă modestă Petru cel Mare a urmărit construcția orașului „său” între 1703 -1708.
Ne bucurăm de o vizită la piața alimentară Kuznechny, construită la începutul secolului XX, astăzi este cea mai cunoscută piață din Sankt Petersburg.
Vizităm exteriorul navei de război Aurora, este nava al cărui tun a anunțat începutul Revoluției Rusești la 25 Octombrie 1917. Vizitam Casa lui Petru cel Mare, Fortăreața lui Petru si Paul, Catedrala din Fortăreața si Panteonul Romanovilor.

Ziua 5

Sankt Petersburg-Ermitraj - Miercuri, 07 August 2019

După micul dejun, începem ziua cu un tur pietonal pe bulevardul Nevskiy, fără îndoială cel mai animat bulevard din Sankt Petersburg, vizitam Catedrala Maicii Domnului, ne îndepărtăm puțin de Bulevardul Nevskiy și putem admira cupolele mari auri ale catedralelor, vizităm Catedrala Sângelui Vărsat și urcăm în cupola Catedralei Sf. Isaak de unde putem admira vederea panoramică. Ne îndreptăm către fostul Palat de Iarna, acum găzduiește Ermitajul, cel mai mare muzeu din Rusia si unul dintre cele mai importante din lume. In colecția Ermitajului vedem opere de arta cu valoare inestimabila de la artiști ca: Leonardo da Vinci, Raphael si Rembrandt.

Ziua 6

Sankt Petersburg - Peterhof - Joi , 08 August 2019

Peterhoful se află la doar 15 kilometri de oraș și este reședința de vară oficială a lui Petru cel Mare de la Marea Baltică. În 1705 Petru cel Mare începe construcția unui palat de vară care să depășească frumusețea Versailles-ului. Peterhof-ul de astăzi se întinde pe o suprafața de 48km2 și este compus din mai multe parcuri în centru cărora se află Palatul Petrodvoreț. Complexul este celebru pentru fântânile sale arteziene tematice spectaculoase și pentru vegetația parcului amenajata în stil franțuzesc. Vizita Palatul Petrodvoreț și Parcul Superior al Peterhofului care este decorat cu sute de statui foarte multe dintre care fiind suflate cu aur. Piesa principală este ansamblul statuar ce îl înfățișează pe personajul biblic, Samson ce învinge într-o lupta tensionată cu leul.
Urmează o excursie la Kronstadt, localizat in golful Finlandei este principalul oraș portuar al Sankt Petersburgului la Marea Baltică.

Ziua 7

Sankt Petersburg - Pushkin - Tsarskoe Selo - Vineri , 09 August 2019

Astăzi vizităm Catedrala Sf. Treime și apoi plecăm spre Tsarskoe Selo sau satul Imperială - o denumire ce ascunde adevăratele proporții ale palatelor pe care le găzduiește. Aici se află reședința de vară oficială a celor 3 țarine ce au domnit în Imperiul Rus, Ekaterina I, Elizaveta Petrovna si Ekaterina a II-a, denumit Palatul Ekaterinei, în cinstea primei dintre acestea. Pe suprafața unui parc sunt răspândite zeci de clădiri precum galerii, vile, saune imperiale însă cea mai importantă este Palatul Ekaterininskyi, ce găzduiește, Camera de Chihlimbar, o încăpere decorata integral din chihlimbar.
Pe seara luam cina împreună în stil tradițional Rusesc.

Ziua 8

La revedere Rusia ! - Sambata, 10 August 2019

Mic dejun
Program liber in timpul zilei
Transfer cu însoțitor vorbitor de limba romana la aeroport.

Observatii

În caz de retragere se vor percepe următoarele penalizări:
– între 30 – 15 zile înaintea plecării: 25% din valoarea pachetului
– între 15 – 7 zile înaintea plecării: 50 % din valoarea pachetului.
– între 7 – 2 zile înaintea plecării: 75 % din valoarea pachetului
– cu mai puțin de 48%  de ore : 100 %

 • Tariful este valabil pentru un grup minim de 15 turiști și maxim 20 turiști.
 • In cazul în care nu se strânge grupul minim de 15 pax , tariful se recalculează.

Acte necesare:

 • pașaport valabil înca 6 luni de la data încheierii călătoriei; NU SE ACCEPTĂ PAȘAPORT TEMPORAR