Rusia – Puterea Imperiului Ediția 2021 - Rusia
7 nopți / 8 zile - 1670,00 €
Hotel:
Rusia – Puterea Imperiului Ediția 2021
Moscova, Rusia
Transport: Avion
Cazare: 7 nopți / 8 zile
Pret: Incepand de la 1670,00 euro / persoana
Tip oferta: Circuite

Inclus in pachet:
 • Bilete de avion cu Aeroflot, București – Moscova și St. Petersburg - Moscova - București;
 • 7 nopți de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3* și 4*;
 • Tur ghidat al metroului din Moscova;
 • Transport local cu aer condiționat și ghid local vorbitor de limba engleză și limba română ;
 • Mese conform programului ;
 • Bilete tren de mare viteză între Moscova și St. Petersburg ;
 • Acces la obiectivele turistice menționate în program;
 • Taxa de viză și taxele de aeroport;
 • Asigurare medicală ;

Nu este inclus in pachet:
 • cheltuieli personale de tipul gratuități - 50 euro de persoana pentru toată perioada ;
 • Taxe pentru locații neincluse în program ;
 • Taxele pentru camera foto/video la unele dintre obiectivele turistice ;
 • Mesele nemenționate în pachet ;

Observatii Tarife

Cât costă?

1670,00 EUR / persoană – loc în cameră dublă

Supliment pentru cazare în cameră single: 300,00 EUR / persoana/sejur

Când și cum plătesc?
Înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans minim de 20%  din valoarea pachetului în termen de 7 zile lucrătoare și se încheie odată cu epuizarea locurilor.

TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
30% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
50% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Plata se poate face prin transfer bancar, numerar sau cu cardul la sediul agenției noastre.

Locuri disponibile: 10/20

 • Tariful este valabil pentru un grup minim de 20 turiști.
 • Între 15-19 turiști, tariful crește cu 75 eur/persoană.
 • În cazul în care nu se strânge grupul minim de 20 persoane, agenția își rezervă drepturile de a recalcula tariful sau să se returneze banii.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile – 60 zile inaintea plecarii;
50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile – 30 zile inaintea plecarii;
80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile – 15 zile inaintea plecarii;
100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile calendaristice inainte de data plecarii sau pentru neprezentarea la program.

Loading...

Rusia – Puterea Imperiului Ediția 2021

 •  
 •  
 •  
 •   

Când ?

01 august – 08 August 2021

 

Turul clasic Moscova – St. Petersburg este cea mai bună ocazie de a pătrunde în fascinanta lume a culturii ruse. Iar, când ne referim la cultura rusă, pe lângă literatură, muzică sau cinematografie, fără excepție, ne referim și la cultura imperială. Timp de 8 zile, vom explora 1000 de ani de expansiune și vom descoperi cele mai importante repere ale acestei civilizații.

Ce vedem?

 • Moscova – un tur panoramic și un tur inedit cu metroul;
 • Kremlinul – simbolul puterii imperiale a Rusiei;
 • Galeria Tretyakov –  130.000 de exponate pentru o experiență completă a artei rusești;
 • Palatele Romanovilor – Petropavlovsk, Ermitaj, Peterhoful, Petrodvoret, Palatul Ekaterinninskyi și Palatul Pavlovsk;
 • Orașul Kronstadt – fondat în timpul marelui Razboi Nordic de la 1703 de Petru cel Mare;
 • Tsarskoe Selo – sau Satul Imperial.

 

Ce avem special în program?

 • Cina superbă pe râul Moscova;
 • Metroul Moscovei – de la monumentalismul stalinist la eficienţa socialistă a lui Bejnev;
 • Trenul Sapsan – Moscova – St. Petersburg: 1000 de km în aproximativ 4 ore;
 • Kronstadt – puternica fortăreața ce apară Petersburg-ul.

Hotelurile la care vom sta :

În MOSCOVA-  Hotelul AZIMUT  Tulskaya Moscow 4* https://azimuthotels.com/Russia/azimut-hotel-tulskaya-moscow/

În SAINT-PETERSBURG – Hotel AZIMUT Saint – Petersburg 4* https://en.azimuthotels.com/Russia/azimut-hotel-saint-petersburg/

Itinerar

Ziua 1

Moscova - Luni, 02 august

Sosim în capitala Rusiei unde la aeroport vom fi întâmpinați de ghidul nostru vorbitor de limba română și transferați la un hotel de 4 *.
Timp liber în restul zilei.
Seara avem parte de o cină specială pe vapor panoramic “Radisson” în timpul unei croaziere pe râul Moscova.

Ziua 2

Moscova - Marți, 03 august

Astăzi vom aveam un tur panoramic al Moscovei. Capitala Rusiei este vibrantă și modernă, găzduiește faimosul teatru Bolshoi și impresionantul Kremlin. Ne facem drum printre străzile largi ale orașului spre faimoasa stradă Tverskaya până la Sparrow Hills, de aici admirăm panorama frumoasă a orașului. Urmează o oprire în Parcul Victoriei și apoi Mânăstirea Novodevichy unde se află lacul care a inspirat opera celebră a lui Tchaikovsky – „Lacul Lebedelor”. Ne apropiem de centrul istoric pe lângă malurile râului Moskva, ieșim lângă Casa Albă, facem o oprire pe strada Arbat – stradă pietonală foarte aglomerată. Trecem prin fața Catedralei Mântuitorul Iisus, Palatul Parlamentului (Duma), Teatrul Bolshoi și pe lângă fațada impunătoare a sediului KGB (Lubyanka). Continuăm printre aleile districtului Kitai – Gorod și în final ajungem la Piața Roșie- site UNESCO World Heritage. Astăzi Piața Roșie este înconjurată de clădiri faimoase precum Muzeul Rusesc de Istorie, Kremlinul și Catedrala Sfântului Vasile construită la ordinul lui Ivan cel Groaznic. Piața Roșie este casa Mausoleul lui Lenin și găzduiește parade militare pentru diferite evenimente festive ale anului.
Vizităm Metroul din Moscova, inaugurat în 1935, liniile de metrou decorate cu materiale din toate colțurile Rusiei pentru a simboliza unitatea poporului Sovietic ce se întinde pe 200 km cu 145 de stații. Metroul este decorat cu marmură, granit picturi murale, ceea ce face metroul să fie o piesă de artă.
Tur ghidat în parcul VDNKh, locul Expoziției Sovietice cunoscut în toată lumea pentru pavilioanele arhitecturale sovietice.
Urmează o vizită la Muzeul Memorial al Cosmonauticii.

Ziua 3

Moscova-Kremlin - Miercuri, 04 august

După micul dejun la hotel vom pleca către cetatea Kremlinului (în limba rusă, Kremlin înseamnă fortăreață).Aici sunt construite bisericile în care Țarii erau încoronați, artefacte medievale precum Tunul Țarului și Clopotul Țarului – simboluri ale puterii Kremlinului și ale Țarilor ce au condus Rusia timp de secole din Kremlin. Următoarea oprire la va fi celebra Armurărie, unde sunt păstrate cele mai valoroase piese de tezaur ale Kremlinului.
După vizita la Kremlin luăm prânzul împreuna în oraș.
Galeria Tretyakov, poartă numele fondatorului său, Pavel Tretyakov un negustor de artă din secolul XIX al cărui vis a fost să construiască un muzeu pentru toți oamenii, indiferent de clasele sociale, unde pot admira și înțelege arta Rusească. Astăzi Galeria Tretyakov deține mai mult de 130.000 piese de artă rusești.
Continuăm cu un tur pietonal în cartierul Zamoskvorechye, un colț al Moscovei foarte diferit de restul, unde fiecare străduță are propria ei biserică și singurul loc unde încă putem admira case în stil rusesc. Zamoskvorechye este zona unde trăiau meșteșugarii și clasa muncitoare a Moscovei, locul unde artiștii veneau să se inspire.
Următoarea oprire este la Catedrala lui Hristos Mântuitorul, cea mai mare catedrală ortodoxă construită vreodată, simbolul victoriei Rusiei împotriva lui Napoleon, finalizată în anul 1883.

Ziua 4

Moscova-Sankt Petersburg - Joi, 05 august

După micul dejun la hotel, plecăm către Sankt Petersburg cu trenul Sapsan sau în traducere, Șoimul Călător, călătoria până la Sankt Petersburg se întinde pe 1000 de km și o vom parcurge în aproximativ 4 ore.
Denumit și „Fereastra Rusiei către Europa”, „Veneția Nordului”, sau „Orașul Muzeu”, orașul St. Petersburg este un „must see”. Construit pe teren nămolos și apă în 1703 de Țarul Petru cel Mare, acest magnific oraș din nordul Rusiei captivează lumea prin palatele sale impunătoare, podurile elegante și promenadele maiestuoase de granit pe de o parte și alta a râului Neva și canalelor care traversează orașul.
Urmează un tur panoramic pe bulevadul Nevsky unde putem admira clădirile Anichkov, Stroganov și Palatul Beloselsky – Belozersky; Bisericile Luterane, Catolice și Armene și mai ales Catedrala Maicii Domnului și Catedrala Sângelui Vărsat. Continuăm către fosta reședință de Iarna a Țarilor, acum Muzeul Ermitaj care domină partea nordică a râului Neva, iar pe partea opusă zărim silueta Fortăreței lui Petru și Pavel. Următoarea oprire este la casa lui Petru cel Mare, de unde acesta a urmărit construcția orașului „său” între 1703 -1708.
Ne bucurăm de o vizită la piața Kuznechny, construită la începutul secolului XX, astăzi este cea mai cunoscută piață din Sankt Petersburg.
Vizităm exteriorul navei de război Aurora, este nava al cărui tun a anunțat începutul Revoluției Rusești la 25 Octombrie 1917. Vizităm Casa lui Petru cel Mare, Fortăreața lui Petru și Pavel, Catedrala din Fortăreața și Panteonul Romanovilor.
Transfer la hotel și check in.
Cină la hotel.

Ziua 5

Sankt Petersburg-Ermitraj - Vineri, 06 august

După micul dejun la hotel, începem ziua cu un tur pietonal pe bulevardul Nevskiy, fără îndoială cel mai animat bulevard din Sankt Petersburg, vizităm Catedrala Maicii Domnului, ne îndepărtăm puțin de Bulevardul Nevskiy și putem admira cupolele mari aurii ale catedralelor, vizităm Catedrala Sângelui Vărsat și urcăm în cupola Catedralei Sf. Isaak de unde putem admira vederea panoramică. Ne îndreptăm către fostul Palat de Iarnă, care acum găzduiește Ermitajul, cel mai mare muzeu din Rusia și unul dintre cele mai importante din lume. În colecția Ermitajului vedem opere de artă cu valoare inestimabilă de la artiștii: Leonardo da Vinci, Raphael și Rembrandt.

Ziua 6

Sankt Petersburg - Peterhof - Sâmbătă , 07 august

Peterhoful se află la doar 15 kilometri de oraș și este reședința de vară oficială a lui Petru cel Mare de la Marea Baltică. În 1705 Petru cel Mare începe construcția unui palat de vară care să depășească frumusețea Versailles-ului. Peterhof-ul de astăzi se întinde pe o suprafața de 48km2 și este compus din mai multe parcuri în centrul cărora se află Palatul Petrodvoreț. Complexul este celebru pentru fântânile sale arteziene tematice spectaculoase și pentru vegetația parcului amenajata în stil franțuzesc. Parcul Superior al Peterhofului este decorat cu sute de statui, dintre care unele sunt suflate cu aur. Piesa principală este ansamblul statuar ce îl înfățișează pe personajul biblic Samson care învinge într-o luptă tensionată cu leul.
Urmează o excursie la Kronstadt, localizat în golful Finlandei, principalul oraș portuar al Sankt Petersburgului la Marea Baltică.
Seara ne întoarcem la hotel în Sankt-Petersburg.

Ziua 7

Sankt Petersburg - Pushkin - Tsarskoe Selo - Duminică , 08 august

Astăzi vizităm Catedrala Sf. Treime și apoi plecăm spre Tsarskoe Selo sau satul Imperial (Pavlovsk Palace) - o denumire ce ascunde adevăratele proporții ale palatelor pe care le găzduiește. Aici se află reședința de vară oficială a celor 3 țarine ce au domnit în Imperiul Rus, Ekaterina I, Elizaveta Petrovna și Ekaterina a II-a, denumit Palatul Ekaterinei, în cinstea primei dintre acestea. Pe suprafața unui parc sunt răspândite zeci de clădiri precum galerii, vile, saune imperiale însă cea mai importantă este Palatul Ekaterininskyi, ce găzduiește Camera de Chihlimbar, o încăpere decorată integral din chihlimbar.
Parcul este considerat o capodoperă a arhitecturii peisajului european, cu pâraie mici și monumente frumoase printre pajiști și păduri.
Pe seară luăm cina împreună în stil tradițional Rusesc.

Ziua 8

La revedere Rusia ! - Luni, 09 august

Mic dejun la hotel.
Program liber în timpul zilei.
Transfer cu însoțitor vorbitor de limba română la aeroport.

Observatii

Orar de zbor

01 august București 13:20 – 16: 25 Moscova
08 august St Petersburg 18:40 – 20:00 Moscova/Moscova 21:45 – 01:05 București 09 august

Acte necesare:

 • pașaport valabil înca 6 luni de la data încheierii călătoriei; NU SE ACCEPTĂ PAȘAPORT TEMPORAR