Poonthottam Ayurveda Ashram – Program pentru suflet - India
15 nopţi / 16 zile - 2330 €
Hotel:
Poonthottam Ayurveda Ashram – Program pentru suflet
Kerala, India
Transport: Avion
Cazare: 15 nopţi / 16 zile
Pret: Incepand de la 2330 euro / persoana
Tip oferta: Body Mind & Spirit

Inclus in pachet:
 • Bilet avion Bucureşti - Cochin -  Bucureşti;
 • 15 nopți de cazare în cottage, Poonthottam Ayurvedasram;
 • Toate mesele şi bauturile ayurvedice;
 • Tratamentele zilnice recomandate de medic pe toată perioada;
 • Medicamentele, uleiurile folosite în proceduri;
 • 2 şedinţe de yoga/zi, excepţie zilele de duminică;
 • Transport aeroport – Ashram – aeroport;

Nu este inclus in pachet:
 • Taxa pentru viză India - aproximatix 80 dolari - se face înainte de plecare, nu există viză la sosire;
 • cheltuieli personale sau tips-uri ;

Observatii Tarife

Tarif: 2330,00 EUR / pers

Supliment cameră single: 300,00 EUR / personă

Grup minim: 10 persoane, Grup maxim 16 de persoane

 

Loading...

Poonthottam Ayurveda Ashram – Program pentru suflet

 •  
 •  
 •  
 •   

Când ?

Date de plecare pentru grupuri :

29 decembrie 2021 – 15 ianuarie 2022

sau INDIVIDUAL – Trimite-ne o cerere pe adresa: alexandra@globe365.ro

 

Unde vom sta ?

Centrul Poonthottam Ayurvedasram

Înconjurat de vegetația deasă din Kulakkad, Poonthottam Ayurvedasram  este un centru Ayurvedic autentic ce oferă tratamente native indiene pentru toate tipurile de boli. Panchakarma este metoda principală  de tratament în acest centru, sunt tratate afecțiuni ale corpului printre care artrita, astmul, probleme musculare, boli de piele și tulburări psihiatrice și multe altele dar și numai detoxifierea corpului.

Poonthottam Ayurvedasram oferă camere confortabile cu baie în cameră și sală de tratament adecvate diferitelor metode de tratare. Mâncarea servită este din bucătăria vegetariană din Kerala, special creată pentru o buna digestie și pentru a  accelera procesul de vindecare.  Pe lângă tratamente, centrul oferă yoga, o bibliotecă cu diferite cărți și manuscrise vechi despre Ayurveda. Centrul are propria unitate de producția a medicamentelor, un laborator de cercetare și o grădină de plante pentru a produce propriile medicamente ecologice.

 

Aeroportul: Cochin – India, Kerala

 

Ce include Pachetul Ashram ?

 • Bilet avion Bucureşti – Cochin –  Bucureşti;
 • 15 nopți de cazare în cottage, Poonthottam Ayurvedasram;
 • Toate mesele şi bauturile ayurvedice;
 • Consultaţia medicului specialist la sosire şi la plecare;
 • Tratamentele zilnice recomandate de medic pe toată perioada;
 • Medicamentele, uleiurile folosite în proceduri;
 • 2 şedinţe de yoga/zi, excepţie zilele de duminică;
 • Transport aeroport – ashram – aeroport;

 

Tratamentele sunt efectuate în dimineața sau după-amiaza. Terapia poate dura oriunde între 40 de minute și 2-1 / 2 ore, în funcție de tratament. Pentru doamne, nu există nici un tratament în timpul ciclului menstrual lunar.

Micul dejun
8:30 – 11:00 în funcție de timpul de tratament, micul dejun este selectat dintr-o gamă de delicatese din India de Sud, cum ar fi idli, upma, appam, tăiței de orez și supă de orez și este servit cu chutney de nucă de cocos. Ceai din plante, cu sau fără jiggery și lapte, este, în general, servit împreună cu micul dejun.

Prânz 
De la 1:00 pm la 2:00 pm, pranzul include orez fiert cu rasam (supa de legume ușor condimentată), dal, curry de legume, lapte batut și lamâie sau murături Amla.

Gustarea de după-amiază
La ora 16:00, avem o varietate mare de fructe în Kerala tot timpul anului. O selecție de fructe, mere, portocale, ananas, banane etc. este servită pentru gustările de după-amiază. Ceaiul din ierburi este, de asemenea, servit după-amiaza.

Masa de seară
Între 18:30 și 19:30, cina este ușoară și constă în orez sau chapatti din cereale integrale, împreună cu o curry de legume.

Apa
Pentru băuturi în timpul zilei, ceaiul din plante sau apa medicinală este furnizată zilnic tuturor oaspeților din camerele lor. Apa caldă este de asemenea recomandată pentru a se amesteca cu apa medicinală de mai sus pentru o băutură echilibrată. Cafeaua și ceaiul nu sunt foarte potrivite. Apa de la robinet este destinată utilizării externe, cum ar fi spălarea dinților și a dușului, nu pentru băut.

 

Observatii

Ayurveda –  supranumită şi „ştiinta vietii”, este un sistem de medicină tradițională indiană dar şi un stil de viaţă. Termenul “Ayurveda” provine din sanscrită şi este compus din cuvintele “Ayus”, care înseamnă “viață” și “Veda”, care înseamnă “știință”. Ayurveda este potrivită atât pentru vindecarea cât și preventia bolilor, cât şi pentru detoxifierea organismului, revitalizarea şi în general pentru îmbunătățirea stării de sănătate a organismului.

Tratamentele tradiţionale ayurveda cuprind numeroase tehnici de curățare interioara şi exterioară a organismului, printre care: masaje cu uleiuri în care au fost macerate diverse plante, adaptate fiecărui organism în parte, tratamente de purificare a organismului, peste 3000 de comprimate pe bază de plante și ierburi diferite – în combinaţie cu yoga și practici de meditație.

Între 14 si 21 zile este timpul minim recomandat pentru un efect mai bun al terapiilor.

Pentru mai multe detalii despre ce înseamnă Ayurveda și ce tratamente folosesc la Poonthottam Ayurveda Ashram, va rugăm să citiți materialul cu informații suplimentare.