Transsiberianul – de la Moscova la Beijing (ediția 2021) - Rusia, China
15 zile/14 nopți - 4310 €
Hotel:
Transsiberianul – de la Moscova la Beijing (ediția 2021)
Moscova, Rusia, China
Transport: Tren
Cazare: 15 zile/14 nopți
Pret: Incepand de la 4310 euro / persoana
Tip oferta: Circuite

Inclus in pachet:
 • Călătoria cu trenul, cazarea la hoteluri, excursiile, mesele și transferurile menționate în itinerariu.
 • Călătoria cu trenul în categoria de lodge aleasă la bordul trenului privat exclusiv de la Moscova la Erlian. De la Erlian la Beijing (aproximativ 16 ore) cazarea se face în compartimente cu paturi de 2 sau 4 persoane în vagoanele trenului chinezesc. Trenul chinezesc nu include vagoane din categoriile de confort.
 • 1 noapte în Moscova într-un hotel de 5 stele.
 • 3 nopți în Beijing într-un hotel de 5 stele.
 • 1 noapte în Irkutsk într-un hotel de 3 stele.
 • 1 noapte în Ulan Bator într-un hotel de 4 stele, localizat central.
 • Director de tur cu vaste cunoștințe ale regiunii pe toata perioada călătoriei.
 • Ghid turistic competent pentru grupuri de 26 persoane de-a lungul călătoriei.
 • Ghizi locali pentru excursiile locale.
 • Un doctor la bordul trenului (din Moscova la granița cu China).
 • Toate transferurile și tururile cu autocarele menționate în program.
 • Toate excursiile și vizitele menționate în program, incluzând taxele de acces.
 • Toate mesele menționate în program.
 • Serviciu de transport bagaje în toate gările.
 • Facilități de duș la bordul trenului.
 • Pliante informaționale ale regiunilor și trenului pentru fiecare compartiment.

Nu este inclus in pachet:
 • Zborurile cu avionul ;
 • Vizele ;
 • Tips-ul ;
 • Propriile cheltuieli ;
 • Concertul de seară în Ulan Bator – Biletele sunt 14 euro/15 dolari ;
 • Suplimentul pentru înnoptarea la cerere într-un yurt în Alpii Mongoli 35 euro/ 40 dolari (vă rugăm să ne precizați la înscriere) ;

Harta Traseu

Observatii Tarife

Vă informam în legătură cu posibilele devieri ale itinerariului inițial. Acestea pot apărea în urma logisticii circulației feroviare.

 

Condiții de rezervare și plată :

 • La înscriere se achita 15%  din suma totală/persoana. Suma aceasta nu se returnează daca rezervare se anulează.
 • Cu 60 zile înainte de plecare se achită restul sumei.

Condiții de anulare :

 • Cu 92 zile înainte de plecare :15 % din suma totală.
 • Între 91-42 de zile înainte de plecare :  45 % din suma totală.
 • Între 41-11 zile înainte de plecare : 80 % din suma totală.
 • Cu mai puțin de 10 zile înainte de plecare sau no-show : 90 % din suma totală.

Documente necesare :

Pasaportul trebuie să fie valabil cu minim 6 luni înainte de plecarea din China si Rusia.

Loading...

Transsiberianul – de la Moscova la Beijing (ediția 2021)

 •  
 •  
 •  
 •   

Experimentați una dintre cele mai mari aventuri pe uscat prin călătoria rutei Transsiberiene, una dintre cele mai fascinante și sigure călătorii cu trenul din lume. Această călătorie cu trenul privat de la Moscova la Beijing  via Mongolia și lacul Baikal este șansa dumneavoastră de a petrece 2 săptămâni pe șine  pentru a descoperi Rusia așa cum nu o știe nimeni. Un program sofisticat la bord va completa excursiile și priveliștile ce îți taie răsuflarea pentru a face călătoria cu adevărat memorabilă. Haideți cu noi să vedem cele mai frumoase peisaje din Rusia și să descoperim frumusețea pagodelor din China.

 

Ce vedem?

Festivalul Naadam, amplu și plin de culoare, numit  și “cele trei jocuri ale bărbaților ”: curse de cai, lupte tradiționale corp la corp, tras cu arcul. Aptitudinile sunt etalate în parcul național Terelj și vă oferă accesul la tradiția locală mongolă, ceremoniile și cultura acestor sublime teritorii.

Lacul Baikal, cu trenul. O zi întreagă dedicată celui mai vechi și adânc lac cu apă dulce din lume. Un peisaj incredibil de o frumusețe uimitoare. O rută panoramică cu trenul, care duce direct de-a lungul lacului, aveți posibilitatea să înotați, să stați la picnic, sau să vă bucurați de alte activități. O zi cu adevărat revitalizantă.

Călătorind foarte aproape de satele siberiene autentice, puteți admira drumurile de țară și casele de lemn tradiționale. Intrați direct în atmosfera poveștilor desenate în cărți. Cerurile spectaculoase și vârfurile de munte vă vor face martorii unei legende gata să prindă viață.

Itinerar

Ziua 1

Ziua 1 - Viața de noapte a Moscovei

Moscova, unul dintre cele mai vii, dinamice și pline de istorie orașe al lumii. După cina de primire și introducerea în grup veți experimenta viața de noapte a Moscovei, într-un tur plin de culoare și opulența. Turul include: „sufletul Moscovei”, Piața Roșie și “ Palatele Poporului” ,stațiile de metrou, adevărate palate subterane. Vă veți relaxa după aventura urbană într-un hotel central și confortabil, de top.
Seara veți înnopta la hotelul InterContinental Tverskaya ***** (sau similar) Mese incluse: Cina.

Ziua 2

Ziua 2 - Moscova

Vă treziți dimineața în cosmopolita Moscovă. Vizitați inimaginabilul Kremlin și experimentați magnificul interior cu glorioasele lui catedrale. Veți admira: spectaculoasa “bezea” rusească, capodopera monumentală: catedrala Sfântului Vasile și mânăstirea Novodevichy. Veți vizita: catedrala Hristos Mântuitorul reconstruită cu multă atenție, veți trece pe lângă birourile centrale ale KGB-ului, impozantă arhitectură sovietică, Casa Albă și universitatea Lomonossov . Aveți timp să vă luați la revedere de la acest îndrăzneț și carismatic oraș. Mai târziu, pe seară, trenul vostru privat plecă din gara Kazan.
Veți petrece noaptea la bord. Mese incluse: Mic dejun – Prânz – Cină.

Ziua 3

Ziua 3 - Kazan

Ziua de azi este dedicată pitorescului și istoricului Kazan, capitala Republicii Tatarstan, situată pe malul râului Volga.
Veți face turul arhitecturii tradiționale ruse și veți lua parte la fascinantele povești ale Kremlinului local. Veți învăța despre relațiile sângeroase și pline de istorie dintre tătari, cazaci și ruși, chiar la fața locului.
Veți înnopta în tren. Mese incluse: Mic dejun – Prânz – Cină.

Ziua 4

Ziua 4 - Ekaterinburg

Ekaterinburg este capitala regiunii antice a munților Ural. Poziția sa la granița dintre Europa și Asia, face ca acest oraș să fie unic prin influența și fascinația culturilor sale. Veți vizita centrul istoric, foarte bine conservat de-a lungul anilor și biserica Tuturor Sfințiilor (Church on Blood). Biserică ridicată în locul în care ultima dinastie a țarilor Rusiei, Romanov, a fost executată de către revoluționari. Trenul va părăsi Europa și veți ajunge în Asia. Mese incluse: Mic dejun – Prânz – Cină.

Ziua 5

Ziua 5 - Ospitalitate în Novosibirsk

În Rusia, pâinea este asociată cu ospitalitatea, iar sarea cu prietenia. În tradiția orașului veți fi călduros întâmpinați cu pâine și sare. La prânz veți ajunge în cel mai mare oraș al Siberiei, Novosibirsk, aici veți face un tur care va include și grandiosul râu Obi. Noaptea o veți petrece în tren. Mese incluse: Mic dejun – Prânz – Cină.

Ziua 6

Ziua 6 - Siberia

În această zi vă veți bucura de priveliști unice, pe care le veți admira confortabil din propriul tren: munți acoperiți de pădure și ceața ridicată în lumina dimineții, râuri prăbușindu-se peste creste ascuțite și cascade stâncoase, ceruri imense, impozante, mereu schimbătoare. Arta vie va fi transpusă în timp real în turul vostru Transsiberian pe roți. Între gustările tradiționale rusești și ospitalitatea personalului vă puteți delecta cu lecturi captivante despre obiceiurile locale și culturale, puteți socializa cu ceilalți pasageri și dezvolta noi prietenii printre călători. Noaptea o veți petrece în tren. Mese incluse: Mic dejun – Prânz – Cină.

Ziua 7

Ziua 7 - Irkutsk

Trenul ajunge în Irkutsk, capitala Siberiei de Est din vremea țarilor. Aici veți fi transferați către un hotel central. Vă puteți lăsa bagajul mare în siguranța în trenul vostru privat. În timpul turului vedeți teatrul dramatic Okhlopkov, noul memorial al țarului Alexander III, și animata piață centrală a orașului. La prânz veți vizita un muzeu în aer liber care reînvie traiul și mediul de viață din Siberia istorică. Seara veți înnopta la Hotel Irkutsk *** (sau similar).
Mese incluse: Mic dejun – Prânz – Cină.

Ziua 8

Ziua 8 - Lacul Baikal

O zi întreagă pentru a admira frumusețea minunatului lac Baikal, cel mai vechi și adânc lac din lume. Cu apă adâncă, translucidă și sclipiri verzi în lumina soarelui. Aici munții se oglindesc în apa cristalină a lacului, o nemișcare fără sfârșit. Un autobuz vă va duce în satul Siberian Listvyanka, situat pe malul lacului. De aici o barcă vă va purta pe apele adânci ale lacului. Veți ajunge în Port Baikal direct cu barca. Vă relaxați, înotați și explorați împrejurimile sau satele pitorești. În nopțile călduroase cina este servită afară pe malul lacului. Un final perfect al unei zile relaxante. Noaptea o veți petrece în tren. Mese incluse: Mic dejun – Prânz – Cină.

Ziua 9

Ziua 9 - Ulan-Ude

Astăzi, trenul vostru călătorește de-a lungul văii pitorești a râului Selenga. Cum ajungeți în Ulan-Ude, capitala ageră și prietenoasă a Republicii Buryatia, vă veți bucura de un tur prin oraș. Noaptea o veți petrece în tren. Mese incluse: Mic dejun – Prânz – Cină.

Ziua 10

Ziua 10 - Ulan Bator

Dacă vă treziți în zori aveți ocazia să admirați spectaculoasa scena a Mongoliei centrale. Dimineața ajungeți în Ulan Bator, capitala Mongoliei. Vă puteți lăsa valizele în siguranță în compartiment. În timpul turului orașului veți vizita printre altele și ciudatul templu Lama Choijin, mânăstire Budistă. Pe seară aveți șansa unică să asistați la un concert tradițional mongol de folk care include: concert vocal, concert cu un instrument muzical specific mongol, cu corzi și cap de cal (horse-headed fiddle), costume naționale tradiționale și dansuri ( € 14/ $ 15, se vor plătii la fața locului). Seara veți înnopta la Ramada Hotel ***** (sau similar). Mese incluse: Mic dejun – Prânz – Cină. La cerere putem organiza un alt serviciu de cazare într-o iurtă locală (cort tradițional mongol) într-un frumos peisaj în Alpii Mongoli (supliment € 35/ $ 40, vă rugăm să ne informați în momentul rezervării). Această experiență este rară și poate deveni un vis adus la realitate pentru cei ce iubesc natura.

Ziua 11

Ziua 11 - Alpii Mongoli

Astăzi veți experimenta uimitoarea frumusețe naturală a „Alpilor Mongoli”. După micul dejun un autobuz vă va duce în parcul național Terelj, aici aveți ocazia să vedeți așezările exotice ale păstorilor nomazi, cu corturi tradiționale, herghelii de cai și iaci pitici (bovine tibetane de talie mica). O mica demonstrație mongolă de călărie va avea loc în cinstea voastră. Picnicul în mijlocul naturii va fi prânzul perfect. Seara, trenul privat călătorește spre granița cu China. Noaptea o veți petrece în tren. Mese incluse: Mic dejun – Prânz – Cină.

Ziua 12

Ziua 12 - Desertul Gobi

La ora prânzului ajungeți la graniță, unde veți schimba trenul vostru personal cu un alt tren chinezesc. Dar, mai întâi veți experimenta orașul Erlian, piața (bazarul) de la granița. Spre final vă relaxați în timp ce călătoriți prin vastul și uimitorul deșert Gobi. Noaptea o veți petrece în tren. Mese incluse: Mic dejun – Prânz – Cină.

Ziua 13

Ziua 13 - Beijing

Ajungeți în Beijing, capitala înfloritoare a uneia dintre cele mai vechi și fascinante civilizații. Vă veți caza într-un hotel de 5 stele și vă revigorați înainte de a vă bucura de după-amiaza și seara liberă. Veți înnopta în Beijing la Capital Hotel (sau similar) Mese incluse: Prânz – Cină.

Ziua 14

Ziua 14 - Templul Cerului și Orașul Interzis

În minunatul Beijing, ghidul dumneavoastră are locuri și povești uimitoare: de la Templul Cerului, capodoperă medievală, arhitecturală și peisagistică, până la faimoasa Piață Tianamen, dar și noile arhitecturi contemporane precum: Stadionul Olimpic “Bird’s Nest” și câțiva zgârie-nori futuriști ai Beijingului. După amiază veți explora casa celor 24 de împărați, care a solicitat peste un milion de muncitori pentru a fii construită. Orașul Interzis este unul dintre cele mai celebre palate de pe Pământ. Secole la rând, glorioasele sale săli și temple antice au fost inaccesibile. Veți înnopta în Beijing la Capital Hotel (sau similar). Mese incluse: Mic dejun – Cină.

Ziua 15

Ziua 15 - Marele zid chinezesc și Mormintele Ming

Azi veți vizita a opt-a minune a Lumii, Marele Zid Chinezesc. Zidul gigant se extinde pe mai mult de 6000 km de-a lungul țarii. În drum vizitați mormintele Ming care aparțin patrimoniului UNESCO și Drumul Sacru al Spiritelor. Seara veți lua cina la faimosul restaurant Peking Duck. O zi de neuitat! Seara veți înnopta la Capital Hotel ***** (sau similar) Mese incluse: Mic dejun – Prânz – Cină.

Ziua 16

Ziua 16 - La revedere, China!

În sfârșit, transferul către zborul dumneavoastră spre casă, o șansă în plus să reflectați. Ați explorat Rusia și China cu trenul. A fost o aventură incredibilă, o călătorie care schimbă vieți. Mese incluse: Mic dejun.

Observatii

Categoria I – Standard

Detalii cabină

 • Loc pentru 4 persoane, 2 paturi inferioare și 2 superioare de dormit cu dimensiuni 68 × 187 cm;
 • Fereastră mare, măsuță ;
 • 2 băi comune cu toaletă și chiuvetă per vagon;
 • 9 compartimente pe vagon ;

 

Categoria II – Classic

Detalii cabină

 • Loc pentru 2 persoane, 2 paturi inferioare cu dimensiuni 68 × 187 cm;
 • Fereastră mare, măsuță ;
 • 2 băi comune cu toaletă și chiuvetă per vagon ;
 • Cabină de duș la comun între 2 și 4 compartimente.
 • 9 compartimente pe vagon ;

 

Categoria II – Superior

Detalii cabină

 • Loc pentru 2 persoane, 2 paturi inferioare cu dimensiuni 68 × 185 cm;
 • Fereastră mare, măsuță ;
 • 2 băi comune cu toaletă și chiuvetă per vagon ;
 • Cabină de duș la comun între 1 și 3 compartimente.
 • 9 compartimente pe vagon ;
 • Design interior spectaculos ;

 

Categoria III – Nostalgic Confort

Detalii cabină

 • Loc pentru 2 persoane, 1 pat inferior și unul superior cu dimensiuni 80 × 185 cm;
 • Fereastră mare, măsuță , fotoliu ;
 • 2 băi comune cu toaletă și chiuvetă per vagon ;
 • Cabină de duș semi-privată între 2 compartimente.
 • 8 compartimente pe vagon ;
 • Design interior nostalgic ;

 

Categoria IV – Bolshoi

Detalii cabină

 • Loc pentru 2 persoane, 1 pat inferior de 110 × 184 cm și unul superior cu dimensiuni 80 × 174 cm;
 • Compartiment mare de 5.57 metri pătrați ;
 • Fereastră mare, măsuță , canapea mică , dulap mic ;
 • Baie privată cu toaletă , chiuvetă și cabină de duș în compartiment ;
 • 6 compartimente pe vagon ;
 • Design interior elegant ;

 

Categoria V – Bolshoi Platinum

Detalii cabină

 • Loc pentru 2 persoane, 1 pat inferior de 120 × 184 cm și unul superior cu dimensiuni 82 × 174 cm;
 • Compartiment mare de 7.15 metri pătrați ;
 • Fereastră mare, măsuță , canapea mică , dulap mare ;
 • Baie privată cu toaletă , chiuvetă și cabină de duș în compartiment ;
 • 5 compartimente pe vagon ;
 • Design interior elegant ;