Hotel Tropitel Sahl Hasheesh 5* – Plecare din Bucuresti - Egipt
8 zile/7 nopti - 514 €
Hotel:
Hotel Tropitel Sahl Hasheesh 5* – Plecare din Bucuresti
Hurghada, Egipt
Transport: Avion
Cazare: 8 zile/7 nopti
Pret: Incepand de la 514 euro / persoana
Tip oferta: Exotic

Inclus in pachet:
 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Hurghada- Bucuresti
 • Cazare 7 nopti in camera dubla
 • Transfer aeroport - hotel - aeroport
 • Asistenta turistica in limba romana

Nu este inclus in pachet:
 • Taxa de viza (se plateste in aeroport): 27 USD/persoana (25 USD taxa viza+2 USD asistenta aeroport si o sticla cu apa) (Neinclus)
 • Alte cheltuieli personale
 • Asigurare Travel Storno / Medicala

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/globe365/public_html/wp-content/themes/freespirit/functions.php on line 4339

Observatii Tarife

Numarul de locuri este limitat, iar disponibilitatea poata fi garantata doar in momentul unei rezervari ferme.

Pentru o rezervare ferma avem nevoie de numele si datele de identificare ale titularului rezervarii (Nume, CNP, serie/nr CI, adresa si telefon/email de contact) precum si de numele complete ale insotitorilor.

Recomandam incheierea unei asigurari Medicale care include si Storno.
Asigurarea storno se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul.

CONDITII DE PLATA:

La inscriere se achita un avans  de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare din vina turistului;

Diferenta de 70% se achita cel tarziu cu 30 de zile inainte de data inceperii .

Documentele de calatorie (vouchere, bilete de avion, etc) sunt transmise catre turisti dupa efectuarea platii integrale si nu mai tarziu de 3 zile inainte de data plecarii.

Infantii platesc doar taxele de aeroport si nu beneficiaza de loc in avion.

Compania aeriana TAROM efectuează zborul.

 

CONDITII DE ANULARE:

30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare.

100% penalizare pentru anularea cu mai putin de 30 de zile inainte de plecare.

 

Loading...

Hotel Tropitel Sahl Hasheesh 5* – Plecare din Bucuresti

 •  
 •  
 •  
 •   

Situat într-o zonă elegantă a Mării Roșii, Tropitel Sahl Hasheesh oferă vedere la Marea Roșie și are plajă de nisip cu un debarcader privat.

Complexul Deluxe de 5 stele inaugurat in 2011, are camere moderne și elegante. Are o cladire principală cu 5 nivele și un corp cu 2 nivele avand un numar total de 566 de camere. Toate camerele au aer condiționat și balcon sau terasă cu vedere la grădină, piscină sau vedere la mare. De asemenea, include o zonă de relaxare cu TV LCD cu canale prin satelit și o baie privată cu duș sau cadă.

Complexul are 5 restaurante unde oaspeții se pot bucura de o gamă largă de mâncăruri din bucătăria italiană, mexicană, indiană, turcă și orientală.

Oaspeții se pot bucura de acces gratuit la parcul acvatic, precum și de relaxare și tratament corporal în centrul spa și de fitness, care include o saună, masaj, baie de aburi și o cadă cu hidromasaj în aer liber încorporată. O gamă largă de facilități de recreere disponibile ca scufundări, navigație, ciclism, tenis, volei, biliard și ping pong.

Plaja este proprie (adancime de pana la 200 m), nisip-pietris, ponton, corali, se recomanda incaltaminte speciala. Pe plaja si la piscina : umbrele, sezlonguri, prosoape de plaja – gratuit.

Observatii

INFORMATII DESPRE INTRAREA IN EGIPT A TURISTILOR ROMANI

 • Începând cu data de 1 septembrie, toți pasagerii curselor aeriene care intră în Republica Arabă Egipt, prin orice aeroport, trebuie să prezinte un test molecular negativ (PCR) pentru COVID-19, efectuat cu maxim 72 de ore anterior călătoriei.
 • Această normă se aplică și pasagerilor aflați în tranzit pe aeroporturile din Republica Arabă Egipt, chiar dacă destinația finală nu impune prezentarea testului molecular negativ (PCR) pentru infecția COVID-19.
 • Este necesar ca testul să fie de tipul RT-PCR, efectuat de către un laborator specializat, autentificat prin ștampilă, fără a fi aplicate pe document corecții și/sau modificări. În mod obligatoriu, testul tip PCR prezentat autorităților egiptene trebuie să conțină data și ora recoltării probei biologice și să fie tradus în limba engleză sau arabă.
 • Copiii sub vârsta de 6 ani sunt exceptați de la prezentarea unui test tip PCR la intrarea pe teritoriul Republicii Arabe Egipt.
 • La sosirea pe aeroporturile din Marsa Matrouh, Hurghada (guvernoratul Red Sea), Sharm El Sheikh (guvernoratul Sinaiul de Sud), Luxor și Aswan turiștii sunt scutiți de obținerea vizei de intrare pe teritoriul egiptean (până la data de 30 Aprilie 2021). Cetățenii români care sosesc direct pe aeroportul din Cairo au nevoie de viză de intrare, care se obține de la Ambasada Republicii Arabe Egipt la București sau direct de la autoritățile de frontieră din aeroport.
 • În hotelurile desemnate (doar cu ocuparea a 50% din capacitate) vor fi luate măsuri de protecție speciale, iar în cazul depistării unui caz de COVID-19, respectiva persoana va fi carantinată în camere special amenajate în hotel, iar în cazul agravării simptomelor va fi spitalizată (situație care va genera condiții speciale de tratament și întoarcerea în țară pe cheltuiala turistului).

 

MĂSURI PE PLAN INTERN:

 • În prezent, marea majoritate a restricțiilor impuse de autoritățile egiptene au fost ridicate cu respectarea normelor de protecție COVID-19 (masca de protecție este obligatorie în locurile publice).
 • Rămân în continuare închise zonele de agrement, plajele publice și parcurile.
 • Localurile publice (cafenele și restaurante) și cinematografele pot funcționa doar la capacitatea de 50%, cu respectarea unui program strict de funcționare.
 • Toate activitățile de turism pe teritoriul statului se vor derula la o capacitate de 50%.
 • Toate mijloacele de transport destinate turiștilor vor opera cu o capacitate de 50%, cu respectarea distanțării sociale; pentru categoria de autoturisme (tip limuzină) se prevede o capacitate de maxim 2 persoane.
 • Pasagerii și conducătorii auto au obligația de a purta măști de protecție. Toate mijloacele de transport sunt prevăzute cu mijloace de dezinfectare, iar înainte de efectuarea unei călătorii se procedează la efectuarea unei operațiuni complete de dezinfectare.
 • Începând cu data de 1 septembrie 2020, toate muzeele și siturile arheologice vor primi turiști locali și străini. Înainte de începerea programului cu publicul se va proceda la operațiuni de dezinfectare. Sunt acceptate grupuri de turiști de maxim 25 persoane. Ghizii turistici sunt obligați să poarte măști de protecție și să folosească mijloace audio de comunicare (care vor fi dezinfectate după folosire). Companiile turistice sunt obligate să pună la dispoziția turiștilor și conducătorilor auto măști de protecție. La intrarea în obiectivele turistice, este luată temperatura corporală, inclusiv a angajaților. Este necesară respectarea distanțării sociale de cel puțin un metru.
 • Numărul maxim de vizitatori în cadrul muzeelor și a siturilor arheologice este de 100 de persoane în toate muzeele, excepția fiind Muzeul Național Egiptean din piața Tahrir care permite 200 de vizitatori/oră.
 • Se permite doar accesul a 10-15 vizitatori în cadrul oricărui obiectiv turistic – piramide sau  situri arheologice mortuare (în funcție de dimensiuni).
 • Începând cu luna octombrie 2020, sunt permise croazierele cu vase care găzduiesc hoteluri pe fluviul Nil.

Condiţii de intrare şi regim de şedere

Cetăţenii români care călătoresc în Republica Arabă Egipt în scop turistic au nevoie de viză.

Documentul de călătorie utilizat (pașaport simplu sau pașaport simplu temporar) trebuie să aibă o valabilitate de minim 6 luni de la data intrării pe teritoriul Egiptului.

Viza turistică se poate obţine la aeroport, contravaloarea colantului de viză fiind achitată pe loc, sau la sediul Ambasadei Republicii Arabe Egipt în România, costul acesteia fiind de aproximativ 25 USD.